JAKO KLEDINGLIJN - Terneuzense Boys

Sponsors

JAKO KLEDINGLIJN

11 september 2019 20:00


Het bestuur van de vereniging en sponsorcommissie hechten veel waarde aan een uniforme kledinglijn vanwege de herkenbaarheid en uitstraling van onze leden. Deze uniforme kledinglijn in onze clubkleuren is voorzien van het Boys logo en standaard lettertype. In overleg met onze leverancier JAKO is een kledinglijn vastgesteld, die o.a. wedstrijdtenues, trainingspakken, trainingssets en tassen omvat.

Met ingang van 1 juli 2018 heeft de sponsorcommissie een exclusiviteitsovereenkomst afgesloten met JAKO.  JAKO heeft het alleenrecht van gebruik van de kledinglijn,  het clublogo voor bedrukkingen op kleding, tassen en andere artikelen.

De sponsorcommissie pleegt contractbreuk als er elders en/of een ander kledingmerk wordt aangeschaft. Deze overeenkomst is met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen en levert niet alleen de vereniging grote voordelen op, maar ook onze teams, leden en sponsoren. Wij hopen dan ook dat een ieder het belang hiervan inziet.

We willen ook een aantal afspraken vastleggen: Uniformiteit willen we uiteraard behouden en we willen onze teams kunnen blijven voorzien van nette en kwalitatief goede sportkleding. Daarnaast willen we ervoor zorgen dat iedereen kan profiteren van de kortingen die wij als sponsorcommissie hebben bedongen bij aanschaf van sportkleding. Onze leden kunnen daarom ook via de webshop kleding bestellen: https://vvterneuzenseboys.clubwereld.nl/

Met betrekking tot gesponsorde kleding zijn een 5-tal regels opgesteld.

  1. Via de club krijgen spelers een wedstrijdshirt.
  2. Een broekje en kousen dienen zelf aangeschaft te worden en zijn verkrijgbaar achter de bar in de kantine.
  3. Alle sportkleding voor teams, trainers en begeleiding dient via de sponsorcommissie te worden aangeschaft en is in bruikleen (tenzij anders overeengekomen).
  4. Als iemand een potentiele sponsor weet kan dit bij de sponsorcommissie worden gemeld. De sponsorcommissie zal dan contact opnemen met de betreffende sponsor en in overleg gaan met de sponsor en een specifiek team (wanneer van toepassing).
  5. De sponsorcommissie verzorgt de financiële afhandeling.

Wij danken jullie bij voorbaat voor alle medewerking! Gelukkig kunnen wij vaststellen dat elk seizoen dankzij het grote netwerk via onze leden, trainers, begeleiders, en het bestuur veel sponsoren enthousiast gemaakt worden om onze club te sponsoren op welke manier dan ook. Elke idee is dan ook welkom. Neem daarvoor gerust contact op met de sponsorcommissie.

Een sportieve groet,

Namens de sponsorcommissie

Peter Engelbrecht
Peter van de Hooft
Frank Verhelst
Bram Rijnberg

e-mail:  sponsor@vvterneuzenseboys.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!