Nieuwe voorzitter vv Terneuzense Boys

16 januari 2020 18:00

Met gepaste trots willen wij als hoofdbestuur graag alle leden informeren dat wij in Peter van den Kieboom een nieuwe voorzitter hebben gevonden.

Vanaf heden wordt hij door het Hoofdbestuur aangewezen als voorzitter ; dit kan tijdens de eerstvolgende ledenvergadering worden gevolgd door een officiele benoeming.

Peter is geen onbekende binnen onze vereniging, sterker nog; het is een man met een echt “ Boys-hart “. Vroeger vaak langs de lijn te vinden als ouder van 2 spelende jeugdleden, later 8 seizoenen lang jeugdtrainer geweest binnen onze vereniging om vervolgens in de jaren 2000-2010 de functie van voorzitter bestuurscommissie jeugd te vervullen. De laatste jaren altijd regelmatig op ons complex te vinden om als supporter zijn interesse in en betrokkenheid bij onze vereniging te tonen.

Als gevolg van deze aanwijzing zal Bram Rijnberg terugtreden als interim-voorzitter en plaatsnemen in het dagelijks bestuur van de stichting BAZ ( Beheer Accommodatie Zuidersportpark ).

In deze hoedanigheid zal Bram zijn vrijwilligerswerk voor de vereniging voortzetten en nog vaak op ons complex te vinden zijn.

Vanzelfsprekend bedanken wij Bram voor zijn toewijding en alles wat hij voor de vereniging betekend heeft als (interim) voorzitter in de afgelopen jaren.

Terneuzen, 16 Januari 2020

Namens het Hoofdbestuur,