Beste sponsor van VV Terneuzense Boys,

24 maart 2020 9:00

We zijn met zijn allen overvallen door het COVID-19 virus en hebben te maken met de gevolgen daarvan. Zowel privé als zakelijk hopen wij dat u in goede doen bent. Wij beseffen echter dat zakelijk vele van u getroffen zijn of worden door gevolgen van de maatregelen die door de regering genomen zijn. Wij begrijpen dat een onzekere toekomst kan zorgen voor reacties die invloed kunnen hebben op contracten die zijn aangegaan. Middels deze brief willen wij u informeren dat wij als sponsorcommissie en voetbalclub begrip hebben voor uw situatie en wij te allen tijde bereid zullen zijn om mee te denken met u. Wij beraden ons hoe wij u kunnen helpen. Vele van onze sponsoren zijn actief in het MKB. Wij zullen bijvoorbeeld actief onze leden vragen de lokale ondernemers te steunen. Elkaar helpen en zorgen dat vraag en aanbod blijft draaien is zeer belangrijk, zeker in deze tijd.

De sponsorcommissie was een sponsorbijeenkomst aan het plannen maar die zullen we tot nader bericht moeten uitstellen.

We hopen dat de situatie snel verbetert en dat ieder weer tot zijn normale dagelijkse activiteiten kan overgaan. Dat geldt voor U en ook voor onze ruim 500 leden die staan te springen om hun kunsten weer te mogen vertonen.

Wij hopen u tot zover mogelijk voldoende te hebben geïnformeerd.

Een sportieve groet namens de sponsorcommissie VV Terneuzense Boys,

Peter Engelbrecht (voorzitter)