Jumbo Sparen met Elkaar!

30 september 2020 7:00

Wij doen mee aan Jumbo Sparen met Elkaar! Vanaf woensdag 30 september kan er bij Jumbo gespaard worden voor onze vereniging voor extra sport- en spelmaterialen voor de kinderen/onze leden! Sparen jullie ook mee? Kijk voor meer informatie op www.jumbosparenmetelkaar.nl.

Vanaf woensdag 30 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze vereniging. Bij elke besteding van €10,­ ontvangt u een spaarpunt. Deze spaarpunten kunt u toekennen aan een school/vereniging van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze vereniging te geven.

Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport- en spelmaterialen voor de kinderen/onze leden aanschaffen.

Op de website www.jumbosparenmetelkaar.nl kunt u onze vereniging opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de spaarpunten ook direct aan onze vereniging toekennen.

Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen met Elkaar app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen met Elkaar app kunnen de spaarpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden.

Tot slot kunt u uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op de vereniging. Bij de ingang staat een dropbox waar u ze in achter kunnen laten (vanaf zaterdag 3 oktober).

We willen u bij voorbaat danken voor het sparen voor onze school/vereniging.