Grote Club Actie Superlot 2021

1 oktober 2021 18:00

Een Superlot vetegenwoordigt 50 reguliere loten en heeft een aankoopwaarde van € 150,-
Een Superlot is ideaal om te kopen door een seniorenteam binnen onze vereniging (zo dragen ook zij hun steentje bij). Tevens is een Superlot een mooie vorm van mini-sponsoring aan onze jeugdafdeling. Je kunt nu ook online een Superlot verkopen. Voor de link klik op . .

Ja, ik steun de vereniging!

Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen.

Voordelen voor jou

• Met de aanschaf van 50 loten maak jijzelf 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij. Als koper kan je deze 50 loten ook weggeven aan personeel, relaties of klanten.
  • De aankoop van een Superlot kan worden ingezet om publiciteit te genereren op zowel onze als jouw eigen website en/of social mediakanalen.

Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Koop daarom een Superlot aan.

Klik op https://lot.clubactie.nl/lotkopen/