Afspraken beschikbaarheid trainingsveld

16 januari 2021 16:00

Verzoek om accomodatie te betreden via de hoofdpoort. Na afloop van de training de kortste route naar de uitgang te gebruiken.
Teams die op zaterdag willen trainen geef dit door aan de coordinator of aan velden@vvterneuzenseboys.nl.

training.jpg

Om niet te vergeten

• Bent je verkouden? Blijf dan thuis!
  • Heb je koorts of ben je benauwd?
    Dan moeten alle huisgenoten thuis blijven.
  • En laat je testen

De douches en kleedkamers aijn gesloten.

Graag aan om na afloop van de training de doelen op daarvoor bestemde pleintjes zetten aan de rand van het (trainings)veld. En NIET op het (trainings)veld laten staan !

Regels voor trainingen Trainingsveld

• Indien mogelijk parkeren met tussenruimte van 1 plek
  • Vanaf 3 maart mogen sommige mensen weer samen buiten sporten
  • Dit geldt voor mensen tot en met 26 jaar.
  • Sporten mag alleen met het eigen team binnen de eigen club.
  • Vanaf spelers onder 8 (JO8) geen ouders op de accommodatie, maar afzetten bij het hek en ophalen bij het hek,
  • Voor spelers JO6 / JO7 alleen ouder / verzorger toegestaan als extra begeleiding / ondersteuning voor de trainer.
  • Betreden van complex via de GROTE POORT (kleine poort nabij kassa gesloten houden)
  • Betreden VELDEN via achterzijde kleedkamers richting VELD3 / richting trainingsveld
  • Afloop trainingen VERTREK naar de uitgang via voorzijde VELD 4
  • Geen spelers in ballenhok en hou als leider / trainer de 1.5m in acht bij pakken trainingsmateriaal
  • Hou je aan de trainingstijden zodat spelers niet te vroeg aanwezig zijn (10 minuten voor aanvang)
  • Na afloop trainingen verlaten de spelers direct de sportlocatie.
  • Douches en kleedkamers zijn gesloten.
  • Zie indeling trainingsveld.

Voor KISS en RIDE zie Regels voor trainingen

Aandachtspunten trainingsavond

• Opruimen van trainingsmateriaal
  • Pionnen in ballenhok
  • # ballen, lekke ballen melden / afgeven secretariaat
  • Troep / afval opruimen rondom trainingsveld  (traininsgavond) / velden (zaterdag)
  • Warming-up eigen deel trainingsdeel, niet door trainingsdeel andere teams.

Verzoek aan het laatste team dat die avond gaat trainen de verlichting uit te zetten en deur ballenhok, deur kleedkamergang aftesluiten.

laatste aanpassing 3 maart 2021