SPELREGELBEWIJS SEIZOEN 2021/’22; HAAL HET NU!

23 januari 2021 9:45

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Dit seizoen is het voor de spelers en speelsters geboren in het jaar 2004 verplicht het spelregelbewijs te halen. Zij hebben tot hun eerste officiële wedstrijd in het seizoen 2021/’22 de tijd om het spelregelbewijs te halen. Juist nu kunnen de spelers en speelsters aan de slag omdat er vanwege het coronavirus de eerstkomende tijd helaas nog niet gevoetbald kan worden.

Het is essentieel op tijd het spelregelbewijs te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2021/‘22 namelijk niet voetballen.

SPELREGELBEWIJS SEIZOEN 2021/’22; HAAL HET NU!

Heb je vragen over het Spelregelbewijs? Antwoorden op veelgestelde vragen over het Spelregelbewijs zijn hieronder te vinden. Klik op de link.