Sponsors

TERNEUZENSE BOYS NEEMT AFSCHEID VAN HUBERT VAN DEN HEMEL.

1 maart 2021 21:00


Met pijn in het hart hebben we vanavond in goed overleg moeten besluiten aan het einde van dit seizoen afscheid te nemen van Hubert van den Hemel als trainer van VV Terneuzense Boys.

Met pijn in het hart, want naar ons beider idee was de klus nog niet af. Twee seizoenen in de 1e klasse die niet zijn uitgespeeld...... 

Er is echter geen zicht meer op dispensatie vanuit de KNVB. Natuurlijk hebben het bestuur en de TC altijd rekening gehouden met dit scenario en ons plan de campagne ligt klaar. 

Maar met name naar de trainer, waar we als club en 1e selectie zeer tevreden over zijn en alle vertrouwen in hebben, vinden we dit heel erg vervelend. 

We zijn er nog altijd van overtuigd dat deze trainer ons in de 1e klasse had kunnen houden met deze selectie. Ook de eerste wedstrijden dit seizoen ( zowel veldspel als resultaat ) hebben dit vertrouwen gesterkt. 

Nu we met Hubert overeengekomen zijn dat ons wegen aan het einde van het seizoen scheiden, richten we ons op een toekomst zonder hem. De zoektocht naar een adequate gediplomeerde trainer, passend binnen het door ons opgestelde profiel, hebben we inmiddels opgestart. 

 

Peter van den Kieboom

Voorzitter.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!