Dennis de Nooijer nieuwe trainer VV Terneuzense Boys

9 maart 2021 10:00

vv Terneuzense Boys heeft een opvolger gevonden voor de naar vv Terneuzen vertrekkende coach Hubert van den Hemel.

harry.jpg

Het is de zéér ervaren Dennis de Nooijer, die terugkeert als trainer op de Zeeuwse velden. De Nooijer werkte de afgelopen jaren als jeugdtrainer in China en als assistent-trainer bij Roeselare en Lokeren-Temse.

In het seizoen 2018-2019 was hij een half jaar hoofdtrainer bij derdedivisionist Hoek. Dennis de Nooijer is in het bezit van het trainersdiploma Uefa A. Voor deze trainer wordt het na Hoek, Philippine en Zaamslag, de vierde Zeeuws-Vlaamse club waar hij werkzaam zal zijn als hoofdtrainer. De Nooijer is mede-oprichter van voetbalopleiding JVOZ en was in het verleden ook werkzaam bij Walcheren, RCS, de jeugdopleiding van FC Twente, Telstar ( assistent-trainer ) en Zeelandia Middelburg.

De Nooijer: “ vv Terneuzense Boys is een gezonde vereniging en de doelstelling is duidelijk: handhaven in de eerste klasse. Er ligt een mooie uitdaging en dat maakt het voetbal leuk. Dat we in de eerste klasse twee derby’s tegen vv Kloetinge spelen, vind ik ook mooi”. De club haalt met deze trainer iemand binnen, met een hele bagage aan kennis en ervaringen. “

De selectie van vv Terneuzense Boys bestaat voor 70 tot 80 procent uit eigen spelers, aangevuld met een aantal spelers van buitenaf “ weet de nieuwe trainer. Hopelijk kunnen we in het komende seizoen 2021-2022 zien hoe de samenwerking met onze nieuwe trainer zal verlopen. Ik heb er in ieder geval véél vertrouwen in, en wens Dennis de Nooijer dan ook veel succes met zijn nieuwe uitdaging bij de vv Terneuzense Boys!!!

Harry Brouns

TernBoysLogo.png