Sponsors

Twee vertrouwde gezichten terug bij VV Terneuzense Boys.

30 maart 2021 9:00


Na Cor-Pieter Pander, Remon de Vlieger, en Jochem van der Meulen, is Jeffrey Buren de vierde aanwinst voor vv Terneuzense Boys.

Ná 1 jaar bij vv Philippine keert de keeper terug op het vertrouwde nest. Onze reservekeeper Jaimy van Dijk doet op eigen verzoek een stapje terug. Jeffrey is al eerder onze reservekeeper geweest en kent daardoor veel spelers uit de 1e selectie. Ik wens Jeffrey véél succes met zijn terugkeer bij de Boys!!!!

harry.jpg                                     

Naast Jeffrey van Buren keert ook een andere oude bekende terug bij de Boys, namelijk Tim Faassen. Niet als speler, maar als nieuwe assistent-trainer van Dennis de Nooijer. Tim was jarenlang speler van onze 1e selectie en fungeerde vooral op het middenveld, waar hij menige prachtige pass verstuurde. Na veel blessureleed moest Tim noodgedwongen stoppen met voetballen. Tim volgt Robbie Jonkman op als assistent-trainer. Robbie doet een stapje terug. Natuurlijk ook een woord van dank aan Robbie Jonkman voor zijn voortreffelijke inzet tijdens de afgelopen seizoenen bij de Boys!

harry2.jpg

Helaas stopt Ibrahim Eryürük (voorlopig?) met spelen bij de 1e selectie. Zeer jammer, want hij voegde veel toe aan onze spelersgroep.

harry.j1pg.jpg                                        

Ibrahim, het gaat je goed, en bedankt voor je enorme inzet!!!!

                                                                                                      Harry Brouns

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!