Voorlopige indeling jeugd teams seizoen 21-22 is (deels) bekend

1 juli 2021 18:00

Aan alle jeugdleden, trainers en ouders.
De voorlopige indeling van de jeugd teams voor het seizoen 21-22 is (deels) bekend. Deze indeling is slechts voorlopig, want de ervaring leert dat er nog de nodige mutaties plaats kunnen vinden door aan- en afmeldingen tijdens de zomerperiode

Desondanks willen wij deze voorlopige indeling graag nu al bekend maken, zodat er voor spelers en ouders meer duidelijkheid is. Misschien is het goed om kort toe te lichten hoe de jeugdcommissie tot een indeling komt.

Elke leeftijdscategorie heeft één of meerdere coördinatoren. Zij hebben als taak om het reilen en zeilen van hun leeftijdscategorie in de gaten te houden. De coördinator is de schakel tussen bestuur en trainers. Spelers worden gedurende het seizoen beoordeeld. Dit gebeurt niet alleen tijdens wedstrijden maar ook tijdens trainingen. Soms worden er ook selectiewedstrijden gehouden om spelers te beoordelen. Tijdens deze beoordelingen worden verschillende aspecten meegenomen, zoals bijv. techniek, inzicht, conditie, inzet en plezier. De beoordeling wordt altijd gedaan door meerdere coördinatoren, om een zo goed mogelijk beeld van een speler te krijgen. Gedurende en tijdens het seizoen vind er ook regelmatig overleg plaats tussen trainers en coördinator. Ook hierin wordt de ontwikkeling van spelers besproken. Op deze manier komen de coördinatoren tot een weloverwogen keuze welke spelers in welk team het best tot hun recht komen.

Op dit moment is de indeling van de JO19, JO17 en JO15 nog niet 100% rond. Zodra dit het geval is zullen ook deze groepen geïnformeerd worden.

Bij de JO7 en JO8 is er sprake van veel nieuwe leden, waardoor we besloten hebben om deze groepen pas in te delen nadat de eerste trainingen zijn gestart, en we een beter beeld hebben van de spelertjes.

Van de meeste teams is inmiddels ook bekend wie de trainers zullen zijn. Zij zullen voor aanvang van de trainingen de spelers en ouders van hun groep verder informeren. Voor een aantal teams zoeken we nog trainers of begeleiders. Details hierover zullen later bekend gemaakt worden.

In verband met privacywetgeving krijgen de ouders / verzorgers een link toegestuurd waarmee ze toegang hebben tot de informatie omtrent de indeling van hun kind.

Indien er vragen zijn over de indeling kunt u contact opnemen via vvtb.coordinatie@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Sven Vermeersch

Voorzitter Jeugdcommissie Terneuzense Boys

Teamindeling is naar elke spelend jeugdlid uitgestuurd, geen mail ontvangen stuur ons een email (Email indeling@vvterneuzenseboys.nl) .