Instructieavond AED door Jonkman Opleidingen

15 september 2021 18:00

Eerste sessie AED-instructie.
Jonkman opleidingen heeft dinsdagavond 14 september de eerste GRATIS AED-instructieavond verzorgd voor onze vereniging.

De deelnemers waren heel enthousiast en raden iedereen aan zich alsnog in te schrijven voor een van de volgende sessies! Ze benadrukken dat ze het eigenlijk een must vinden voor iedereen die actief is binnen de vereniging, van trainers tot de vrijwilligers in de kantine, het wedstrijdsecretariaat etc.
Het is een hele praktische training die absoluut bijdraagt tot een veiliger omgeving op en rond de sportvelden. Ook de laatste tijd is weer gebleken dat het iedereen kan overkomen, jong en oud, en hoe fit je ook bent!

Geef je dus op via het inschrijfformulier. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, plannen we een volgende avond in. Het kost twee uurtjes van je tijd, maar het kan zoveel betekenen! Na afloop ontvang je een certificaat, dat jaarlijks moet worden vernieuwd.

Aanmelden voor instructie avond (van 1900 - 2100) voor AED-instructies kan via onderstaand formulier. Link:

jonkman_opleidingen.png