Informatie vanuit het bestuur - Terneuzense Boys

Sponsors

Informatie vanuit het bestuur

26 juli 2022 18:00


Beste mensen,
Het bestuur is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen voor de start van het nieuwe seizoen. De onzekere financiƫle situatie die momenteel heel de wereld treft, en dus ook de vereniging, speelt daarin een belangrijke rol.

Alles wordt momenteel duurder. Of je het nu hebt over de inkoop bij leveranciers van drank en etenswaren, onderhoudskosten, licenties van kassasystemen/muziek en niet te vergeten de energiekosten die de pan uit rijzen. Wat de energiekosten betreft hebben wij het geluk zonnepanelen te hebben die een deel daarvan opvangen. Maar dan nog.

Het bestuur is daarom tot de conclusie gekomen dat als aan de inkomstenkant niets gebeurt de vereniging in zwaar weer zal geraken met alle gevolgen van dien.

Daarom hebben we momenteel helaas geen andere keuze dan én de kantineprijzen én de contributie te verhogen. Volgens besluit van de ALV mogen we de contributie jaarlijks met de CPI-index verhogen. Maar deze bedraagt nu bijna 10% en dat vindt het bestuur te gortig. Daarom willen we deze beperken tot 5%.

Of dit alles voldoende zal zijn kan niemand zeggen. De tijd zal dit uitwijzen.

Wij wensen alle leden in ieder geval een prettig en sportief seizoen 2022/2023.

Bestuur VV Terneuzense Boys
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!