Grote CLub Actie 2022

24 september 2022 8:00

vv Terneuzense Boys gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van 50e editie van de Grote Clubactie. Ook Terneuzense Boys doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ook dit jaar zetten we ons weer in voor organiseren jeugdactiviteiten en materialen voor onze jeugdleden. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Iedereen binnen onze vereniging kan loten verkopen, zowel jeugdleden als volwassen leden.

• Start: Vanaf zaterdag 24 september mag je beginnen met loten verkopen.
    Ga met je boekje langs bij familie, vrienden en buren en vraag of ze ook jouw vereniging willen steunen.

• Verkoop loten vanaf de bank: Bereik ook vrienden en familie die wat verder weg wonen. Stuur ze een WhatsAppje  met daarin je persoonlijke verkooplink of de link van jouw vereniging. (vraag je ouders of trainer om je te helpen)

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Meer tips en trics: Zie https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/tips-tricks/

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!

Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Bestuur vv Terneuzense Boys

September 2022
Link begeleidende brief lotveropers

Lot kopen klik op deze link