Het is eindelijk zo ver! Kunstgras ook bij de Boys - Terneuzense Boys

Sponsors

Het is eindelijk zo ver! Kunstgras ook bij de Boys

20 maart 2023 10:00


Nadat in de laatste ALV is ingestemd met de realisatie van een eigen kunstgrasveld, hebben we deze week de opdracht kunnen verstrekken. CSC is het bedrijf dat deze zomer Veld 4 zal omtoveren tot een mooi kunstgrasveld!

Daarmee kunnen we ervoor zorgen dat we ook bij slecht weer kunnen blijven trainen en bij goed weer meer mogelijkheden hebben. En dat is nodig, want onze mooie vereniging groeit nog steeds!

De gemeente Terneuzen tast royaal in de buidel om dit kunstgras mogelijk te maken, maar verwacht ook van ons een behoorlijk eigen financiële  inbreng.

Dat kunnen we niet uit de gewone begroting halen, dus zijn extra inkomsten nodig. En dat kunnen we niet zonder jullie realiseren!

Met een werkgroep zijn we tal van acties aan het opzetten, van ‘verkoop van stukjes kunstgrasveld’, ludieke actie bij afscheid van het oude veld (koeievlaai leggen?), een sponsorloop voor jong en oud tot en met een benefietwedstrijd. Daar horen jullie binnenkort allemaal meer over!

Help ook mee!

Maar jullie kunnen ons ook helpen. Ieder lid of ieder team is vrij om acties op te zetten om donaties binnen te halen voor de aanleg van ons kunstgrasveld.

Verzin samen met je team een knal-goede actie en verdien daarmee geld voor het kunstgrasveld. We zullen dit ook via de website publiceren (we zijn bezig met een specifieke website voor deze acties). Natuurlijk ontvangt het TOP-TEAM met de meest ludieke actie en met de meeste opbrengst een daverende VOETBALPRIJS!

Hebben jullie een idee, laat het ons weten! Van verkoopacties tot de organisatie van een activiteit en van karweitjes uitvoeren tot een collecte. Er kan heel veel!

Heb je iets uitgedacht, dan maken we er een mooie teampagina van. Deze kun je dan delen via de Social Media en Whatsapp. Ook wordt het opgenomen in de agenda!

Contactadres voorlopig: voorzitter@vvterneuzenseboys.nl

Meer informatie volgt binnenkort!

AGENDA (onder voorbehoud wijzigingen)

4 MAART

Start werving ‘Vrienden van de Boys’, opbrengst specifiek bestemd voor nieuwe dugouts.

10 APRIL  2e Paasdag

Activiteitendag met oa. Sponsorloop, spelletjes etc.

18 MEI      Hemelvaartsdag

Benefietwedstrijd, met oa. ook demo-wedstrijden en aansluitend een FEESTAVOND        

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!