Persoonlijke mededeling van de voorzitter - Terneuzense Boys

Sponsors

Persoonlijke mededeling van de voorzitter

17 mei 2023 19:00


Op woensdag 31 mei a.s. van 18.30 tot 21.30 uur zullen we een belactie houden om loten voor de Vriendenloterij te verkopen.

Beste clubleden,

Terneuzense Boys heeft al heel lang de wens om een kunstgrasveld te realiseren. Met dit project kunnen wij namelijk vaker trainen en voetballen bij slecht weer. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij!

Op 31 mei tussen 18:30 en 21:30 kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor Terneuzense Boys. Het is de moeite meer dan waard, want:
  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan de aanleg van het kunstgrasveld
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 135 musea en ontvang je tot wel 50% korting musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes

Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar info@terneuzenseboys.nl.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we het kunstgrasveld kunnen realiseren. Daar gaan we samen voor toch?

Met vriendelijke groet,
Peter van den Kieboom
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!