FESTIVITEITEN OP HEMELVAARTSDAG BIJ DE VV TERNEUZENSE BOYS, ALLEN TEN BATE VAN HET NIEUWE KUNSTGRASVELD!!! - Terneuzense Boys

Sponsors

FESTIVITEITEN OP HEMELVAARTSDAG BIJ DE VV TERNEUZENSE BOYS, ALLEN TEN BATE VAN HET NIEUWE KUNSTGRASVELD!!!

19 mei 2023 1:45


Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei 2023, waren er op de velden van de vv Terneuzense Boys allerlei activiteiten georganiseerd, die in verband stonden met het nieuwe kunstgrasveld.


Klik hier voor de fotoreportage van Harry Brouns

Klik hier voor de fotoreportage van Jeanette de Pooter


harry.j1pg.jpg
Om 12.45 uur was er eerst de huldiging van het G-team van de Boys. Zij waren voor de 3de keer kampioen geworden!! Onze voorzitter, dhr. van den Kieboom, sprak de ploeg toe en reikte de bijbehorende prijzen uit. Hier werden allemaal foto’s van gemaakt. Daarna speelden de mannen van het G-team enkele wedstrijdjes onderling tegen elkaar.

Hierna was het de beurt aan de teams van VVTB 55+, De Old Stars, VVTB 1, en Oud VVTB 1. Zij speelden ook wedstrijdjes tegen elkaar. Alles stond in het teken van walking-football.
Om 15.00 uur verzamelden zich allerlei samengestelde teams naar veld 4, alwaar een heel parcours was aangelegd. Het betrof een Zeskamp, met allerlei spelen, zoals bijvoorbeeld kratjes van het doel schieten, kratjes stapelen, touwtrekken, boogschieten, doelschieten, en nog vele andere spelletjes. Rond 18.00 uur was de Zeskamp ten einde, en kon iedereen zich verfrissen.

Om 19.00 uur vond de prijsuitreiking plaats van de Zeskamp. Hier zijn ook foto’s van gemaakt. Daarna begon rond 19.15 uur de Karaoke-avond! Toen ging het pas echt los! De “artiesten” die toen optraden, waren allemaal fenomenaal!!
De talenten waren niet op twee handen te tellen. Het feest duurde nog tot in de late uurtjes, en men kon na afloop spreken van een zéér geslaagde dag, met gelukkig véél zon!!! Complimenten voor alle mensen, die deze dag georganiseerd hadden!!

Harry Brouns           

harry.jpg                                                

                 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!