Komend seizoen alle teams in nieuwe tenues! - Terneuzense Boys

Sponsors

Komend seizoen alle teams in nieuwe tenues!

9 augustus 2023 13:30


Eind Juni hebben we jullie geïnformeerd over onze nieuwe samenwerking met kledingpartner Patrick. Vanaf komend seizoen gaan we gefaseerd over van het merk JAKO naar het merk Patrick. We zijn een contract voor 4 seizoenen overeengekomen daarvoor met Brandsfit. Samen zullen we streven naar succes, zowel op als naast het veld, met professionele outfits die perfect passen bij onze club. Uniformiteit, herkenbaarheid, kwaliteit en betaalbaarheid zijn de kernwaarden die we met dit contract zekerstellen. Het betekent ook nieuwe mogelijkheden voor wat betreft shirtsponsoring.

Sponsoring op de voor- en achterzijde van de shirts en tevens op de mouw. We hebben gekozen voor de sublimatietechniek. Dat betekent dat de er geen bedrukking is maar dat de sponsorlogo’s en het shirtdesign in de stof zelf zit. Dit maakt de tenues duurzamer en beter wasbaar zonder verlies van de looks. We zoeken nog sponsoren. Ken je iemand die wil sponsoren? Laat het je trainer of de sponsorcommissie weten. We werken met vaste aantrekkelijke bedragen.

De bedoeling is dat in het komende seizoen alle teams worden voorzien van nieuwe tenues. Zo bereiken we de gewenste uniformiteit. De uniformiteit geldt ook voor de trainingspakken welke een vergelijkbaar (herkenbaar) design hebben als de shirts. Zie hier voor de gekozen designs. Deze zijn via de sponsorcommissie te bestellen. Alle andere Patrick artikelen zijn via de webshop direct door de leden te bestellen met 25% korting door de kortingscode VVTB te gebruiken.

 tENUE1.png tENUE2.png

De nieuwe webshop is geopend. Zie daarvoor de andere berichten op de website of ga direct naar de link van de webshop.

 

Sportieve en enthousiaste groet!
Namens de sponsorcommissie en het bestuur van VV Terneuzense Boys
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!