Nieuwe wedstrijdtenues voor de JO11-1 door Mooi Met Staal, Makelaars en hypotheekadviseurs Vermeulen en Otim Projecten

29 januari 2024 18:00

Barry Du Puy van Mooi Met Staal, Ingmar Vermeulen van Makelaars en hypotheekadviseurs Vermeulen en Olaf Timmer van Otim Projecten hebben de JO11-1 van mooie nieuwe Patrick wedstrijdshirts voorzien.

Wij zijn blij en trots dat deze 3 bedrijven op het wedstrijdshirt van de JO11-1 staan. Wij willen Barry, Ingmar en Olaf bedanken voor deze mooie vorm van sponsoring naar onze vereniging.
JO11-1.jpg

JO11-12.jpg