Gezocht (Hoofd)trainer JO19-1 seizoen 2024/2025

16 maart 2024 17:00

Vacaturebank - Terneuzense Boys

vacature_gezocht.jpg

Voor de JO19-1 zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven trainer/coach voor het komende seizoen 2024-2025.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het trainen (2x per week), coachen en begeleiden van de spelers.
Voor meer informatie klik op: Trainer JO19-1

Voor ons leuke, enthousiaste Damesteam zoeken wij voor volgend jaar een enthousiaste trainer/coach.
Voor meer informatie klik op: Trainer Dames

Het G-team (spelers met eenbeperking) maakt al vele jaren deel uit van onze vereniging. Wij zijn daar heel trots op en vinden dat het een meerwaarde heeft voor de gehele verening. Mede door dit team zijn we een inclusieve vereniging, die ervoor zorgt dat iedereen kan voetballen!
Voor meer informatie klik op: Trainer/coach G-Team