Vereniging viert uitbundig het 75-jarig bestaan!

3 mei 2024 15:00

Op zaterdag 11 mei start om 11.00 uur een groot springkussenfestijn voor de jeugd. Het hoofdveld komt vol te liggen met springkussens.

TERNEUZEN - Voetbalvereniging Terneuzense Boys bestond op 1 mei 75 jaar en laat dit niet ongemerkt voorbij gaan. Van woensdag 8 t/m zaterdag 11 mei a.s. worden er tal van activiteiten georganiseerd. De historie van de club speelt daar een  belangrijke rol in. Er zullen tal van memorabele momenten worden opgehaald, maar natuurlijk moet het vooral een feest voor jong en oud worden.

Het programma start met een heuse ‘Terneuzense Boys’-quiz op woensdagavond. Zo’n 25 teams zullen die avond strijden om de eer. Menigeen is zich al grondig aan het voorbereiden door in de historie van de club te duiken. En daarin is natuurlijk veel te vinden, want  de club heeft een rijke historie met weinig ups en downs.

Van oudsher is VV Terneuzense Boys een hele stabiele club, maar wel met hele mooie
momenten! Activiteiten

Activiteiten
Op donderdag vindt er een outdoor-soccer toernooi plaats voor de jeugd tot O17. Uiteraard wordt hier ook om de eer, maar toch zeker ook om de beker gestreden!

Voor de jeugd vanaf O17, de senioren, Dames en G-team is er in de middag plaats voor een grootse Zeskamp XXL. Met een heuse stormbaan en tal van enerverende en uitdagende spellen. Niet alleen meedoen is leuk, maar ook ernaar kijken is hilarisch! Kom zeker een kijkje nemen.

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Binnen en buiten zal van alles beschikbaar zijn. De zeskamp wordt afgesloten met een grootse Barbecue met DJ, voor de inschrijvers.
Zoals het bij een 75 jarig jubileum behoort, vindt er op vrijdag een officiële receptie plaats voor genodigden.

Het sluitstuk van de festiviteiten is knallend! Een hele zaterdag spektakel!

Dit mag je niet missen

Het start zaterdag 11 mei vanaf 11.00 uur met een groot springkussenfestijn voor de jeugd. Het hoofdveld zal vol komen te liggen met springkussens en andere opblaasbare spelen voor de jeugd. Dit mag je niet missen. Zo’n grote opzet van springvertier hebben we zelden gezien! Dit festijn is de gehele dag beschikbaar.

Ook worden de kinderen voorzien van mooie gezichtsversieringen. Er komt een ballonnenclown, een pannenkoekenstand, popcornkraam, ijskraam en nog veel meer eetkraampjes!

Bijzondere wedstrijden

Vanaf 11.30 uur worden er bijzondere wedstrijden gespeeld. De aftrap wordt gedaan door het G-team, dat een demonstratiewedstrijd zal spelen tegen niemand minder dan het G-team van CLUB BRUGGE!

Vervolgens komt de jeugd aan bod met allereerst een strijd om de ‘Penaltybokaal VV Terneuzense Boys 75 jaar’!

Aansluitend is er een wedstrijd tussen de jeugd van VVTB en JVOZ. Een wedstrijd op niveau, zeker de moeite waard om te bekijken!

Old-Stars

Als klap op de vuurpijl volgt een wedstrijd van de ‘Old-Stars’ van VVTB, bestaande uit een groot aantal oud-1e elftalspelers die het tegen elkaar gaan opnemen! Ook de oud-trainers van VVTB zullen hierbij niet ontbreken. Veel mogelijkheden dus om oude bekenden te ontmoeten en memorabele momenten op te halen.

Zo ook bij de reünie van de Dames die tegelijkertijd zal plaatsvinden.

Gezellige feestavond

Tot slot worden de feestelijkheden afgerond met een gezellige feestavond met een live-zanger en een DJ.

Iedereen is welkom!

Iedereen die de Terneuzense Boys een warm hart toedraagt zoals (oud) spelers, sponsors, supporters, buurtbewoners, kinderen, etc, etc, wordt van harte uitgenodigd tijdens deze dagen een bezoekje te brengen aan het Sportcomplex Zuidersportpark, Frederik van Eedenstraat 19 in Terneuzen.

Bron: ZVA 1 mei