Gezocht (Hoofd)trainer 2e selectie seizoen 2024/2025

6 mei 2024 12:00

Vacaturebank - Terneuzense Boys

Voetbalvereniging vv Terneuzense Boys is een van de hoogst spelende verenigingen binnen Zeeuws-Vlaanderen. Onze jeugdafdeling heeft op dit moment de meeste leden binnen de regio en is nog altijd groeiende. Daarnaast hebben wij 6 seniorenelftallen en een dameselftal.

Voor de 2e selectie zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven trainer/coach voor het komende seizoen 2024-2025.De huidige 2e selectie komt uit in de 1e klasse. Voor het volgende seizoen is de doelstelling om mee te draaien in de top van deze klasse. Wij denken dat dit met de toekomstige selectie mogelijk moet zijn.
Voor meer informatie klik op: Trainer VVTB 2