Jubileumfeest 75 jaar VVTB: Groot succes!

13 mei 2024 18:00

Van woensdag 8 t.e.m. zaterdag 11 mei j.l. hebben we ons 75-jarig bestaan gevierd. En hoe!
Het waren 4 geweldige dagen, met een overweldigende opkomst en prachtig weer.

Activiteiten.

Het waren 4 geweldige dagen, met een overweldigende opkomst en prachtig weer. Maar vooral met heel veel goed georganiseerde en begeleide activiteiten voor jong en oud.

Het programma was geweldig! Voor iedereen was er wat te doen.

Van de fantastische quiz tot het veld vol kinderattracties, van de zeskamp tot de bijzondere wedstrijden, van het outdoor-jeugdsoccer tot de reünie van spelers, speelsters en trainers en van de receptie tot de geweldige feestavond. Werkelijk ongekend!

Wat was het gezellig en wat hebben we genoten! Het toont maar weer eens aan hoe levendig en saamhorig onze vereniging is!

Een jubileumviering om nog lang op terug te kijken!

Vrijwilligers.

Het mag duidelijk zijn dat er heel veel voorbereiding vooraf is gegaan aan deze viering. We bedanken de jubileumcommissie dan ook hartelijk voor het vele werk dat zij erin hebben gestoken. Jullie hebben echt zorg gedragen voor een ultieme viering van ons jubileum! Hulde.

Het uitgebreide programma was de basis voor het succes. Maar het succes kon niet worden bereikt zonder de inzet van veel, zeg maar gerust: heel veel vrijwilligers! Voor het begeleiden van de wedstrijden, de zeskamp, het kinderfestijn, de quiz, de receptie, de kraampjes met eten en drinken, de barbezetting, de loterijen, het maken van de jubileumgids en bij nog heel veel meer. Ongelooflijk veel mensen hebben hieraan meegeholpen.

Daar waren we uiteraard heel erg blij mee en we willen hierbij onze oprechte waardering uitspreken voor iedereen die zich, naast het meefeesten, hebben ingezet om deze dagen tot een succes te maken! Jullie zijn Goud waard!

Allemaal ontzettend bedankt!