Keldertoernooi 7 tegen 7 (met fotoreportage van Jeanette)

9 juni 2024 22:15

Afgelopen zaterdag was het dan zover het eerste Kelderklasse 7 vs 7 Toernooi bij de VV Terneuzense Boys.

Klik hier voor de fotreportage van Jeanette de Pooter

Er waren 20 teams die streden om de koningen van de Kelderklasse te worden.

Omstreeks 10:30 uur kwamen de teams 1 voor 1 binnen druppelen en kwamen zich melden in het wedstrijdsecretariaat op ons prachtige complex Boysnello.

De vrijwilligers van de velden hadden alles weer super geprepareerd en de veldjes waren weer keurig gekalkt.
Kelder_1.jpg

De vrijwilligers van de accommodatie hebben de kleedkamers en ons complex Boysnello weer helemaal spik en span opgeleverd voor ons.

Voor alle teams was er voor elke speler een drankje voorzien en waarschijnlijk het meest belangrijkste het beloofde snackmixje voor het team.
Om het toernooi te kunnen volgen konden de team alles volgen op de mobiele telefoon met een QR code.

Om 11 uur starten we het toernooi met de poule wedstrijden.

Er waren 4 poules met 5 teams.
Kelder_2.jpg
De Poule wedstrijden waren omstreeks 14:00 uur klaar en na een korte onderbreking zodat onze rekenmeesters de poule uitslagen konden berekenen waren de wedstrijden bekend na de poule fase.

Alle teams speelde vandaag 7 wedstijden van 15 minuten en dat begon toch wel mee te tellen.

Na een super gezellige dag met 1 blessure hebben we het omstreeks 16:45 uur afgesloten.

De winnaars van de wisselbeker en 30 drankmuntjes voor een drankje Doe Maar Bier, plek 2 die goed was voor 20 drankmuntjes waren de Young Ones en Plek 3 die goed was voor 10 drankmuntjes waren de Gerrit Ball.

Wil je alle uitslagen nogmaals bekijken kan dat via onderstaande link.

Wat we natuurlijk ook niet mogen vergeten is de vrijwilligers van het Kantine team zij hebben ons de hele dag in de watten gelegd met een hapje en drankje.

Om de dag goed af te sluiten spinde DJ D CISION kosteloos zijn plaatjes.

Als laatste wil ik alle scheidsrechter bedanken voor het leiden van alle wedstrijden.
Al met al een mooie dag met als grootste compliment dat de teams direct aangaven op de volgende editie weer aanwezig te willen zijn.
Wanneer dat is precies weten nog niet maar wel in Juni 2025.

Ik wil nogmaals alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet want zonder de vrijwilligers is er geen toernooi mogelijk.

En uiteraard ook Jeanette voor de foto's, op zo korte termijn toch nog even langs komen, klasse!

Eindstand toernooi