Dankbrief aan de sponsoren - Terneuzense Boys

Sponsors

Dankbrief aan de sponsoren

19 juli 2019 10:00


Onlangs hebben wij het volgende bericht verstuurd naar de sponsoren waarbij wij terugkijken naar het afgelopen voetbalseizoen en tevens vooruitkijken naar het nieuwe voetbalseizoen. Ook willen wij de sponsoren informeren hoe wij er als club voorstaan en wat wij willen zijn samen met de sponsoren.

Geachte Sponsor,

Met deze brief willen wij terugkijken naar het afgelopen voetbalseizoen en tevens vooruitkijken naar het nieuwe voetbalseizoen. Ook willen wij u informeren hoe wij er als club voorstaan en wat wij willen zijn samen met u als sponsor.

Afgelopen seizoen heeft het eerste elftal het kampioenschap in de 2e klasse behaald. Een zeer knap resultaat van de formatie van trainer Hubert van de Hemel en assistent Robbie Jonkman. Met een gemiddelde van meer dan 2 doelpunten voor en minder dan 1 doelpunt tegen per wedstrijd heeft ons vlaggenschip het hele seizoen bewezen bovenin mee te kunnen draaien en uiteindelijk de terechte kampioen te zijn. We zijn als club heel erg trots dat de selectie voor het grootste deel uit eigen jeugd bestaat. Een van de doelstellingen van het beleid van VV Terneuzense Boys wordt daarmee behaald.  We hebben een jong team gemixt met een aantal ervaren spelers die zich ondertussen gereed aan het maken zijn voor de terugkeer op het niveau van de 1e klasse. Uit het verleden weten we dat het een grote stap is qua niveau. Het is om die reden ook mooi dat deze selectie zich nu ook kan gaan laten gelden op dat hogere niveau. Wij merken dat er een grote motivatie is om te slagen en wij als sponsorcommissie hebben veel vertrouwen in het de staf en selectie die voor het volgende seizoen is samengesteld.

Ander goed nieuws is dat het ledenaantal licht is gestegen. VV Terneuzens boys bestond afgelopen seizoen uit 26 jeugdteams waaronder 1 meisjes team M019, en daarnaast 1 G team, en 5 senioren teams. Voor het volgende seizoen wordt een seniorenteam gecreëerd waarin veelal oud Boys spelers of spelers die een stapje terug doen weer de voetbalschoenen zullen aantrekken. Belangrijk is dat een dergelijke groep betrokken blijft bij de club en alle activiteiten die plaatsvinden.

Van de jongste jeugd (mini’s 5 en 6 jaar) tot en met de JO19 jeugd hebben we een goede bezetting van de teams. 2 of meer teams per leeftijd categorie zorgen steeds weer voor een structureel stabiele doorstroom.

De accommodatie en andere faciliteiten ondergaan hun jaarlijks, maandelijks, of wekelijkse onderhoud. Dat is zoals begrijpelijk ook hard nodig als er wekelijks gedurende het seizoen 60 keer per week getraind wordt en op zaterdagen 15 tot 20 thuiswedstrijden worden afgewerkt. We willen onze accommodatie en faciliteiten op orde houden zodanig dat we de beste voorzieningen kunnen blijven bieden. Dat doen we onder andere met contributie van de leden, de vele uren van vrijwilligers en heel belangrijk zijn de bijdragen van de sponsoren die we daar heel dankbaar voor zijn!

Wij zijn trots dat wij ons kunnen presenteren als een stabiele voetbalclub waar zaken goed zijn geregeld. We willen ons blijven profileren als een voetbalclub voor iedereen, van jong tot oud, met jongens en meisjes waarbij een bezoek aan onze accommodatie een plezier moet zijn. Komend seizoen hopen we weer vele teams en hun supporters te mogen ontvangen vanuit Zeeuws-Vlaanderen tot heel Zuid West Nederland. Onze footprint is dus groot wat ook goed is voor de exposure van onze sponsoren.

We hopen u, nog vóór de officiële start van de competitie, te mogen verwelkomen op de ING cup op 22 en 24 augustus aanstaande. Hierbij zullen V.V. Terneuzense Boys, FC Axel 1, Philippine 1 en Hontenisse 1 om de beker strijden.

Dit gezegd hebbende willen wij u nogmaals danken voor uw steun als sponsor het afgelopen seizoen.

Wij hopen in het nieuwe seizoen weer op u te mogen rekenen en u in goede gezondheid terug te zien op onze accommodatie!

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens de sponsorcommissie:

Peter Engelbrecht (Voorzitter)

Peter van der Hoofd (Penningmeester)

Frank Verhelst

Bram Rijnberg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!