Scheidsrechter

Edwin van de Velde

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen dinsdag stond de 2e bekerwedstrijd op het programma voor de Terneuzense Boys. Om kwart voor 7 werd er op het hoofdveld afgetrapt.
De eerste 10 minuten waren goed. Dit leverde ook een mooie 1-0 op. Een goede actie en voorzet van Sem werd binnengetikt bij de eerste paal door Noah. Daarna werd het wat slordig. Verdedigend stond het goed want er werd in de eerste helft geen één kans weggegeven. Na een minuut of 20 viel de 2-0. Wederom door Noah! Net voor rust de mooiste goal van de avond. Een goeie bal van Tycho werd mooi over de keeper gestift door Thymen. 3-0!

De tweede helft het zelfde beeld. HVV kwam er eigenlijk niet aan te pas. We konden nog 4 goals er bij maken. Een corner van Finn werd door de keeper in eigen goal getikt. De 5-0 was van Arman die na een goede bal van Lucas de bal rustig over de keeper schoot. Noah pakte zijn hattrick mee door de 6-0 tegen de touwen te schieten. Het slotstuk was voor Tycho die de 7-0 in de verre hoek binnen schoot. HVV kreeg één grote kans de tweede helft maar deze bal ging voorlangs.