WEDSTRIJDVERSLAG OEFENDUEL VV ARNEMUIDEN – VV TERN. BOYS DINSDAG 24 AUGUSTUS 2021

Klik hier voor de fotoreportage van Harry Brouns

Op dinsdag 24 augustus 2021 speelde het 1e team van de vv Terneuzense Boys weer een oefenwedstrijd. Het betrof deze keer een uitduel tegen vv Arnemuiden. Het duel begon om 19.00 uur en de scheidsrechter was dhr. Arjan Bokelaar. Aan het begin van het duel zagen we enkele snelle uitvallen van de Boys. Jochem kreeg een kans, maar de keeper van vv Arnemuiden keerde de bal. Het team van vv Terneuzense Boys stond goed opgesteld, en iedereen kende zijn taken. Aanvankelijk had vv Arnemuiden moeite om de goede combinaties te vinden, en de eerste 20 minuten oogden wat rommelig. In de 27e minuut kreeg een speler van de thuisclub een goede kans, maar hij miste. 2 Minuten hierna stond de 0-1 voor de Boys op het scorebord. De keeper van vv Arnemuiden blunderde, door een hoge bal los te laten, voortkomend uit een vrije trap van Bart van Fraeyenhove. Glenn Michielsen was uiterst attent, en verzilverde dit cadeautje. In de 31e minuut een blessurebehandeling voor Bart van Fraeyenhove. De Boys begonnen de ploeg uit Arnemuiden behoorlijk terug te dringen op hun eigen helft. Bij de thuisclub een wissel: nr. 6 er uit, en nr. 15 er in. Er volgde een korte drinkpauze. Bij vv Arnemuiden veel foute passes, maar bij het team van vv Terneuzense Boys verliep ook niet alles vlekkeloos. Maar de balbehandeling was bij ons team toch beter dan bij de thuisclub. Bij de Boys werkt iedereen keihard voor elkaar, en dat is goed om te zien. Het beeld wat je kreeg van de gehele 1e helft, was typisch het beeld van een oefenduel. Met de nadruk op oefen. Na de rust had Ewoud het veld bij de Boys verlaten en werd vervangen door Jesper Cornelissen. Aan het begin van de tweede 45 minuten zagen we toch weer vaak slordige passes van beide teams. Jeffrey Buren, onze keeper, verrichtte een prachtige redding. Bij vv Arnemuiden een keeperswissel. Bij de Boys verlieten Wouter, Bart, Jochem en Jeffrey het veld en werden vervangen door Sem, Simon, Justin, en keeper Sander. De thuisploeg bleef aandringen, maar er vielen weinig kansen te noteren. Wissel bij vv Arnemuiden: 11 er uit, en 12 er in. Uit een schaarse voorzet van de thuisclub, belandde de bal via Cor-Pieter in het doel van de Boys: 1-1. Een ongelukkig doelpunt. De mannen van vv Arnemuiden kregen hierdoor een soort van boost, en de Boys raakten iets in de verdrukking. Maar dat leidde niet tot verdere doelpunten voor het thuisteam. Daarna werd de wedstrijd toch echt wel slechter. De keeper van vv Arnemuiden beging toen een blunder. Hij speelde de bal recht in de voeten van Cor-Pieter, en die liet zich deze kans niet ontgaan. Hij stoomde alleen af op die keeper, en de 1-2 verscheen op het bord. Daarna gebeurde er nog maar weinig en het was maar goed dat scheidsrechter Bokelaar affloot, want het begon al aardig donker te worden en er was geen verlichting langs het veld. Hopelijk zijn trainer Dennis de Nooijer en assistent-trainer Tim Faassen iets wijzer geworden! Aanstaande zaterdag 28 augustus 2021 spelen de Boys een mini toernooi in Heinkenszand, bij Luctor’88/Heinkenszand. De eerste wedstrijd is om 12.00 uur.                                                         Harry Brouns