Mannen beker reserve poulefase Groep 1 20

TERNEUZEN
tel. 0115-648777

Opstelling

Terneuzen, 23 september 2021, kort verslag van onze speciale reporter (@Marcsku)

Op dinsdag stond er een heel ander Boys 2 elftal op het mooi geprepareerde hoofdveld van Boysonello. De studenten waren er nu niet bij en Sem viel geblesseerd uit in de warming up.  Welgeteld waren er 5 spelers aanwezig die er afgelopen zaterdag ook waren. Maar er werd wel ‘gewoon’ gewonnen: 3-0.

Onze Boys 2 begon bijzonder gretig. Al na drie minuten was het raak. Een mooie assist van Niels werd bij de 2e paal door Leander vakkundig binnengeschoten. Met verzorgd spel over heel de breedte van veld gingen ze op zoek naar de verdubbeling van de score. Het publiek moest er even op wachten maar na 22 minuten was het bingo. Weer Niels, en weer Lander (dit keer met het hoofd) waren verantwoordelijk voor de 2-0.

FC Axel 2 had niet veel in de pap te brokkelen. Ze konden eigenlijk geen kansen creëren en het was met dank aan mooie reddingen van hun goalie dat we niet net voor rust (scherpe vrije trappen van Leander en Bambi) op 3 en 4-0 kwamen.

Na rust begon FC Axel 2 sterk en kreeg een aantal kansen. Jeffrey voorkwam met goed keeperswerk de aansluitingstreffer in een één op één situatie. Verder was het van beide kanten vooral een slordige 45 minuten.

Leander werd in de 60e minuut neergehaald in de 16 meter en scheidsrechter Cor Weeland twijfelde geen moment. Penalty. Specialist Leander ging geblesseerd naar de kant, waardoor iemand anders genoodzaakt was de pingel binnen te trappen. Jesper pakte de bal, maar hij werd de tweede Cornelissen die dit seizoen een penalty mist voor Boys 2. Gelukkig was Simon scherp bij de rebound en werd het alsnog 3-0.

Deze 3-0 stand werd uiteindelijk ook de eindstand in dit doordeweekse inhaal beker potje. Zo is onze Boys 2 als winnaar van de poule met 6 punten en een doelsaldo van 11-0 door in de beker.

TB2: Jeffrey, Rutger, Niels, Sander O., Michel, Sean, Giovanni, Jesper, Simon, Noah, Leander (’61 Reinout)