4532ET
TERNEUZEN
tel. 0115-648777

Klik hier voor de fotoreportage van Fons Agterhuis

Vanmorgen werd de eerste competitiewedstrijd gespeeld met onze VV Terneuzense Boys JO15-1. Met 6 tweedejaars en 8 spelers overgekomen van de JO13-1 gaan we de strijd dit seizoen aan.

Tegenstander was HVV/Graauw JO15-1.

De wedstrijd stond onder leiding van Jordi Roose. Hij kwam net uit Lissabon waar hij Ajax had zien winnen met grote cijfers. En ook  met snelle doelpunten. Laat dat nu net ook bij dit team het geval zijn. In de eerste minuut gaf Dylan een pass op Niek die Arman in stelling bracht en de 1-0 tegen het net schoot. Maar HVV kwam snel terug in de wedstrijd. Met een fraaie lob van zeker 20  meter werd de stand gelijk getrokken 1-1.

Maar de Boys kwamen snel weer op voorsprong, Noah bediende Arman en deze schoot zijn tweede tegen de touwen. Dit waren binnen 5 minuten al drie goals. Nog was de honger niet gestild. Mats kreeg uit een voorzet de bal en die tikte de bal opzij naar Arman en jawel, zijn hattrick was een feit. 3-1.

HVV was het nu even kwijt, de ene na de andere bal werd veroverd door de goed spelende Boys. Voor de rust  schoot Julian nog op de goal, maar de Hulsterse keeper redde door de bal weg te stompen. Helaas  voor hem  was Noah er als de kippen bij en scoorde de 4-1.

Theetijd.

Direct na het startsein van de scheids kreeg Niek het op de heupen en scoorde met een afstandsschot de 5-1 tegen het net. HVV kwam weer iets terug in de wedstrijd door een onhoudbaar schot en de 5-2 stond op het scorebord. Helaas werd  er nu direct rood getoond door de scheidsrechte aan een speler van HVV. Laten we het maar houden op commentaar op de leiding met woorden die niet op een veld thuis horen…..

Uit een corner van Finn was het Noah die de bal binnen schoot. 6-2.

Maar nog was de koek niet op. Noah gaf een gave dieptepass op Niek en die schoot de bal hard in de goal. De 7-2 stond.

De verdediging van de tegenstander liet wat te wensen over, Mats gaf een schot op goal en hier lag de keeper weer in de weg. Maar de rebound werd door Niek toch tegen het netje geschoten. 8-2.

Vanwege  het stralende zonnetje was er redelijk wat publiek die onze Boys aanmoedigde. Maar ja, we speelden dan ook op het hoofdveld dicht tegen de kantine. Corner voor de Boys. Finn zette zich achter de bal en toen……was het nu een inswinger of was het toch Noah die het laatste tikje gaf. Ik denk persoonlijk het laatste. (9-2)

Maar nog vonden de spelers het nog niet genoeg. Lucas scoorde fraai de 10e goal en met een afstandsschot was het weer Niek die de eindstand bepaalde 11-2. Al met al een zeer fraaie overwinning met goed voetbal. Compliment aan de technisch staf. Zaterdag gaan we richting Vlissingen en is GPC de tegenstander.