tel. 0115-648777

Opstelling

Klik hier voor de fotoreportage van Marianne vanVliet

Terneuzen, 30 oktober 2021, kort verslag van onze speciale reporter (@Marcsku)

Op een regenachtig Boysonello wonnen onze Boys 2 vandaag ruim van de Meeuwen 2 uit Zoutelande. Zo werd er voor de derde maal op rij gewonnen en tekende Jeffrey met hulp van zijn verdediging voor een derde clean sheet.

In de beginfase waren er weinig bijzonderheden. Meest opmerkelijke was onze wissel van de assistent-scheidsrechter. Randy gaf het vlaggetje over aan Gerrit en die gaf met een duimpje een sein aan het team dat ze nu echt konden beginnen. Na 17 minuten was het al bingo. De mee opgekomen Michel probeerde het van afstand. Zijn schot werd van richting veranderd en de keeper van Zoutelande was volkomen kansloos: 1-0.

Boys 2 zette aan om het ontstane veldoverwicht in meer doelpunten om te zetten maar verder dan een afgekeurde goal van Stan kwamen we niet. Op een pass van Sander (van der Hooft) ging Jens in de 41 minuut op links richting doel. Zijn kanonskogel ging helaas in het vangnet maar was een voorbode voor meer leuke kansen die in de tweede helft ongetwijfeld gingen komen.

Net voor rust toch nog een schrikmoment. De scheids vergat een overtreding op Sander (Oonk) te bestraffen en plots had de Meeuwen na een goed uitgespeelde aanval hun spits met de bal alleen voor Jeffrey. De mee teruggesnelde Simon neutraliseerde met een goede verdedigende actie gelukkig het gevaar. 1-0. Rust. Tijd voor de thee voor de spelers en een bak koffie voor de klamme supporters.

Na de rust kwam er al snel meer ruimte en de Boys 2 ging lekker in de aanval. Nadat Jesper in de 16 onreglementair afgestopt werd ging de bal op de stip. Voor Leander was het een koud kunstje om er 2-0 van te maken. Daarna stapelden de kansen zich op maar inzetten van Leander, Jens en Thomas misten de juiste snelheid of richting om er 3-0 van te maken.

In de 60e minuut verving Sean de geblesseerde Sander (Oonk). Sean leverde al snel een mooie voorzet af maar onze voorwaartsen konden net hun hoofd er niet tegen zetten om de derde treffer van de middag te maken. Die viel snel daarna wel en dat werd de mooiste goal van de middag. Jens snelde met zeven mijls passen langs de verdediging van de Meeuwen en leverde de perfecte voorzet af op de mee opgekomen Sem. Die knalde de bal heerlijk hard en droog tegen de touwen: 3-0.

In de 75e minuten kwamen Noah en Gio in het veld voor de moegestreden Stan en Michel. En na een aanval via Jens en Sean en was Gio het eindstation om zijn invalbeurt kleur te geven: 4-0. Daarna nog wel zeker 2 goede kansen om de voorsprong nog verder uit te bouwen maar het bleef 4-0. Volgende week weer thuis om 12 uur. Tegen Pelikaan 3.

TB2 : Jeffrey, Michel (’75 Gio), Sander vd H., Simon, Sander Oo (’60 Sean), Sem, Jens, Thomas, Jesper, Stan (’75 Noah), Leander