tel. 0115-648777

Klik hier voor de fotoreportage van Marianne Buren

Terneuzen, 19 oktober 2021, kort verslag van onze speciale reporter (@Marcsku)

In het kader van de teambuilding verzamelde afgelopen zaterdag trainer Jeroen al vroeg zijn manschappen op Boysonello voor een ontbijt. Niet verkeerd om je zaterdag zo te beginnen. Er was er maar 1 die zeurde over het ontbreken van de hard gekookte eitjes. Een detail. Maar soms zit het hem daar juist in. En daarom werd de tactiek tot in de laatste puntjes doorgenomen.

Het begin was goed. Maar de beste kans was in de vroege beginfase toch voor de bezoekers (in ik denk de mooiste shirts van deze competitie) uit Zierikzee. Na 5 minuten ging de bal net naast het doel van Jeffrey. Daarna leek een voorsprong voor onze Boys 2 bijna een vanzelfsprekendheid maar 85%-kansen van Bart F., Justin en Stan gingen er maar niet in.

Na de rust was het snel raak. Stan gaf vanaf links de perfecte voorzet en Bart F. zweefde de bal met het hoofd mooi binnen. Terecht. Maar nog altijd niet overtuigend en tegen een tegenstander als MZC kan je dat in de slotfase nog duur komen te staan. Pas in de allerlaatste minuut viel de verlossende 2-0 na een sublieme één twee tussen Leander en doelpuntenmaker Bart H. Een zeg maar nette overwinning die je niet lang bij gaat blijven maar je wel drie punten opleverde.

Aanstaande zaterdag gaan we voor de volle winst richting Serooskerke. En we weten het, Seroos 2 uit, altijd lastig.

TB2 : Jeffrey, Michel, Sander vd H., Sander Oo, Sem, Jens, Thomas, Justin,  Stan , Bart F. (’60 Bart H.),  Leander