TERNEUZEN
tel. 0115-648777

Opstelling

Klik hier voor de fotoreportage van Jeanette de Pooter

AFGELOPEN Terneuzense Boys laat kans op handhaving enorm liggen en verliest met 1-2 van de hekkensluiter

DOELPUNT 90+6’ 1-2 voor Neptunus- Schiebroek

90+3’ grote kans nog voor Van der Meulen maar geen goal

DOELPUNT 88’ de gelijkmaker van Neptunus- Schiebroek door Andy Furtado Dias

DOELPUNT 74’ 1-0 De Vlieger
#ternep uit een strafschop

66’ weer een bal van de lijn gehaald door Neptunus-Schiebroek na inzet Michielsen

65’ veel kansen voor Terneuzense Boys in de tweede helft. Nu schiet De Nooijer voorlangs

59’ schot Peric; keeper Roosendaal redt van Neptunus- Schiebroek

55’ scrimmage voor de goal bij Neptunus- Schiebroek, maar opnieuw geen goal voor Terneuzense Boys na kansen voor De Nooijer en Peric

48’ goede kans Terneuzense Boys, maar de kopbal van Michielsen wordt van de lijn gehaald (0-0)

RUST 0-0 bij Terneuzense Boys tegen Neptunus-Schiebroek. Terneuzense Boys kan zich vandaag veilig spelen in de 1e klasse B, maar speelt slordig

42' Een vrije trap van Remon de Vlieger wordt knap gepakt door de keeper van Neptunus-Schiebroek (0-0)

36' Kans voor Lobiyed van Neptunus-Schiebroek, maar hij schiet over. Pijnenburg stond te ver voor zijn goal (0-0)

MIS 27' Andy Furtado Dias schiet de strafschop op de paal. Het blijft 0-0 in Terneuzen