TERNEUZEN
tel. 0115-648777

Klik hier voor de fotoereportage van Jeanette de Pooter

Terneuzen, 2 april 2022, kort verslag van onze speciale reporter (@Marcsku)

Op haar eigen Boysonello kwam onze Boys 2 gisteren sterk voor de dag. Al vanaf de beginfase was het duidelijk dat er voor Walcheren niet veel te halen zou zijn in Terneuzen. Er werd lekker gecombineerd en het plezier dat onze Boys 2 erin hadden straalde er van af. Het was een kwestie van wachten tot er doelpunten gingen vallen. En daar moesten we aan de kant wel even op wachten.

Nadat er al een paar goede kansen om zeep waren geholpen was het in de 25e minuut raak. Jesper dribbelde zich vrij en legde de bal terug op Bart H. die vanaf ongeveer 15 meter de bal weergaloos in de kruising liet verdwijnen. Diezelfde Bart H. bediende in de 30e minuut Barry van F.  die met een mooi stiftje de keeper van de bezoekers kansloos liet.

De tweede helft was qua spel van onze Boys kwalitatief minder. Walcheren kwam ook wat beter in het spel. Mocht je er dan eentje tegenkrijgen dan kan het nog wel eens moeilijk worden. Maar dat zat er vandaag echt niet in. In de 70e minuut ging de wedstrijd helemaal op slot. Bart H. ging op rechts door en gaf de bal goed voor. Oonky was meegelopen en scoorde deze keer wel in het goede doel: 3-0.

Volgende week uit naar Zierikzee. Op sportpark Den Hogen Blok wacht dan MZC ’11. Hadden die nu de mooiste shirts uit onze competitie? Of toch Pelikaan? Wij gaan volgende week nog eens goed kijken.

TB2 : Jeffrey, Sander vdH, Sander O., Michel, Justin, Thomas, Bart H., Ibi, Stan, Jesper (’65 Sean), Barry v. F (’71 Noah)