Boys 2 maakt het verschil in de 1e helft en wint thuis ruim van Groote Lindt met 5-2

Terneuzense Boys 2

5 - 2

Groote Lindt 2

Daan Simic
0'
Jordan Balootje
Daan Simic
0'
Jeffrey Burghouwt
Niels Poppeliers
0'
Jasper Meuldijk
Mike van der Giessen
5'
12'
Sem Dhaene (schot)
45'
66'
... (schot)
82'

tel. 0115-648777

Terneuzen, 7 mei 2022, kort verslag van onze speciale reporter (@Marcsku)

Op Boysonello nam onze Boys 2 in de eerste helft afstand van de bezoekers uit Zwijndrecht. Na 45 minuten was het al 4-0. In de tweede helft deed Groote Lindt nog wel wat terug maar de 5-2 eindstand was een juiste weerspiegeling van het spelbeeld op veld 2 op deze warme zaterdagmiddag in mei.

Na 5 minuten werd de score geopend. Barry v F produceerde een noem het maar lob-assist en Bart H. haalde in één tijd uit de lucht doeltreffend uit: 1-0. En in de 12e minuut werd het met een kopietje van vorige week 2-0; corner Barry v F en kopbal van Michel. Daarna namen onze Boys wat gas terug en konden de bezoekers hun organisatie wat omzetten.

Het duurde tot 5 minuten voor rust tot er weer echt wat opschrijvenswaardig gebeurde. Een fraaie goal van Barry v F na een steekbal van Ibi werd vanwege het betere duw- en trekwerk afgekeurd. Twee minuten later was het wel raak voor Barry v F. Na een leuke aanval bezorgde Bart H. de bal bij Barry v F. en de 3-0 ging van dichtbij makkelijk binnen.

Leander deed vandaag vooral zijn best om niet te scoren. Nadat de bal in de 44e minuut de lat raakte en in zijn voeten kwam kreeg hij het voor elkaar om de bal vanaf 30 cm voor de lijn toch over te krijgen. Hoe dat mogelijk was vertelt het verhaal nog niet maar ik denk dat Leander er wel een logische verklaring voor heeft. Die houden we zeker nog tegoed.

Op slag van rust werd het 4-0. Sem liep goed door op een hele strakke dieptepass van Thiemo. En met een stevig gedrukt schot in de hoek verschalkte Sem de keeper. 4-0. Rust.

De tweede helft was er vooral ééntje voor de statistieken. In de 66e minuut werd het 4-1 en in de 82e minuut na een magistrale vrije trap van hun nummer acht 4-2. Het laatste woord was zoals in vele van onze wedstrijden voor onze invallers. Noah ging goed door op links en zijn voorzet kwam na een overstap van Lucas bij Gio die deze kans niet aan zich voorbij liet gaan en goed binnenschoot voor de eindstand: 5-2.

Aanstaande dinsdag spelen we uit bij Heerjansdam. Doordeweeks een flinke reis maar het is dan een volledig programma in reserve eerste klasse. Verslag volgt dan woensdag of donderdag. So stay tuned……..

TB2 : Dennis, Jesper (’80 Niels), Thiemo, Michel (’80 Perry), Justin (’65 Noah), Thomas (’46 Gio), Bart H., Ibi, Sem, Barry v. F (’46 Lucas), Leander