4286ES
ALMKERK
tel. 0183-401802

Terneuzen, 2 april 2023, kort verslag van onze speciale reporter (@Marcsku)

Op het sportpark aan de Sportlaan 1 in Almkerk wonnen onze Boys 2 vandaag verrassend met 1-4. Op basis van de stand overigens wel een mogelijke uitslag maar vanwege allerlei redenen was onze Boys 2 verre van compleet. Met aanvullingen uit maar liefst 5 andere elftallen kon er toch gevoetbald worden en werd er nog ruim gewonnen ook.

Na 10 minuten na een snelle tegenaanval was het Mike die de bal aan Björn gaf die in twee keer de doelman passeerde. Dat was ook de ruststand. In de tweede helft (’62) tekende Mike voor de 0-2. Dit was het enige doelpunt dat niet uit een counter voortkwam. Na een stiftje achter de verdediging kapte Mike zich vrij en schoof de bal onder de doelman. Maar de voorsprong was een minuut later weer gehalveerd toen een afstandsschot van ongeveer 30 meter verrassend achter Jeffrey verdween.

Maar 5 minuten later was het alweer 1-3. Een terug getrokken voorzet van Mike werd door Leander naast geschoten. Timo Riemens was gelukkig goed mee gelopen en gleed de bal bij de tweede paal binnen. En een kwartier voor tijd ging de wedstrijd helemaal op slot na het tweede doelpunt van Mike. Ook dit doelpunt kwam uit een omschakelmoment. Björn veroverde de bal op eigen helft en speelde Leander in. Hij zag Mike vertrekken en stak de bal achter de verdediging van Almkerk.

Een hele mooie overwinning van dit vreemdelingenlegioen en ook zeer belangrijk in deze fase van de strijd om lijfsbehoud. Volgende week een zaterdagje vrij. En dan op 15 april thuis tegen Achilles Veen 2.

TB2: Jeffrey, Sem, Delano, Rutger, Thomas, Timon, Chris, Mike (‘80 Oleg), Leander, Timo, Björn