tel. 078-6771983

Opstelling Terneuzense Boys 1

START NIEUW SEIZOEN BEGINT MET

EEN NEDERLAAG: 3-1!

Op zaterdag 24 september 2022, traden de teams van vv Heerjansdam en vv Terneuzense Boys aan voor hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen 2022-2023. Het betrof voor de Boys een uitduel. Het team van vv Terneuzense Boys was de voorgaande weken actief geweest in het bekertoernooi, en had zich al geplaatst voor de volgende ronde. Ikzelf kon helaas niet aanwezig zijn vanwege ziekte, vandaar deze korte nabeschouwing. De wedstrijd begon om 14.30 uur en de scheidsrechter was dhr. S. Claassen. Al na 7 minuten stond het team van vv Terneuzense Boys al op een 2-0 achterstand! In de 10de minuut bracht Inid Preganlija weer wat hoop, door de 2-1 te scoren. Dit was tevens de ruststand. Zouden de Boys nog iets terug kunnen doen? In de tweede helft een drietal wissels bij vv Heerjansdam. In de 85e minuut volgde de nekslag voor ons team, toen vv Heerjansdam de 3-1 scoorde. In deze stand kwam geen verandering meer, en zodoende luidde het team van de Boys het nieuwe seizoen 2022-2023 met een nederlaag in. Maar niet te lang getreurd, komend weekend, op zaterdag 1 oktober 2022 spelen de Boys een thuiswedstrijd tegen SHO uit Oud-Beijerland. Deze ploeg speelde op zaterdag 24 september ook hun 1e wedstrijd en wel thuis tegen Zwervers CVV en wonnen met 2-1. Tijdens het afgelopen seizoen hadden SHO en vv Terneuzense Boys elkaar al 2x getroffen. In Terneuzen werd het een 4-1 overwinning voor de Boys, en ook in Oud-Beijerland waren de Boys te sterk: 1-5. Dit wilt natuurlijk niet alles zeggen, maar dat geeft toch wat hoop op een goed resultaat. In deze 1e klasse C van het zaterdagvoetbal West 2, vielen nog andere uitslagen te noteren: De Zwerver-Brielle: 1-3, RVVH-XerxesDZB: 1-1, BVCB-DCV: 2-2, Oostkapelle/DomburgST-Nieuw Lekkerland: 0-3, SHO-Zwervers CVV: 2-1, en Spartaan 1920-Rijsoord: 2-1.                                                                                                Harry Brouns