Mannen beker reserve 2e ronde Groep 1 01

4481BJ
KLOETINGE
tel. 0113-213173

Kloetinge, 22 oktober 2022, kort verslag van onze speciale reporter (@Marcsku)

Op het Wesselopark konden onze Boys 2 afgelopen zaterdag voor het eerst dit seizoen een succesje vieren. Kloetinge 2 werd na pingels verslagen en zo krijgt het bekeravontuur in elk geval een vervolg. Grote man bij de Boys 2 was keeper Jeffrey die twee penalty’s uit zijn doel rammelde.

De eerste helft was zwak. Omdat de hele verdediging stond te slapen werd het na 8 minuten 1-0. En in de 30e minuut liet Jeffrey pardoes een bal los en de spits van Kloetinge schoot de 2-0 binnen. Daarna begon het aan onze kant wat beter te draaien en Sean maakte in de 35e minuut, na slecht uitverdedigen van de thuisclub, de aansluitingstreffer: 2-1.

In de tweede helft zagen wij een heel ander de Boys. Onze mannen creëerden kans op kans maar Bart v F, Leander en Tarek konden om verschillende redenen het net niet vinden. 13 minuten voor tijd was het eindelijk raak. Na een goede voorbereiding door Tarek schoot Bart v F. vanaf de zijkant van het doel de bal goed binnen: 2-2. Tarek scoorde ook nog de 2-3 in de laatste minuut maar stond helaas volgens de assistent scheidsrechter van Kloetinge buitenspel. Pingels dus.

Leander opende de score en Jeffrey stopte de eerste poging van de groen witten. Daarna Delano voor de 2-0, 2-1, Tarek 3-1, 3-2. Bart H. miste zijn penalty en score door Kloetinge: 3-3. Sander Overbeeke deed daarna wat hij moest doen: 4-3. Jeffrey maakte de laatste pingel onschadelijk en zo bekeren we dus door. Wie de tegenstander in de volgende ronde is, is nog niet bekend.

In elk geval een leuke opsteker voor Ad zijn mannen. En zeker op de basis van de tweede helft zeer verdiend.

TB2 : Jeffrey, Gio (’46 Brent), Sander vd H, Sander Ov, Rutger, Niels, Thomas, Bart v. F (’85 Delano), Yannick (’46 Tarek), Sean (’46 Bart H.), Leander