MIDDELBURG
tel. 0118-628774

Klik hier voor de fotoreportage van Fons Agterhuis

Zeelandia-Middelburg JO15-2-VV Terneuzense Boys JO15-1.

Je bent net gewend aan de temperaturen en na 2 minuten sta je al achter. Dit was een mooi doelpunt die al koppend werd binnen geknikkerd.

Daar sta je dan met je goede gedrag. En 1-0 achter.

De Boys hadden niets in te brengen, geen enkele bal werd goed doorgespeeld naar een vrijstaande speler. Hierna werd er een vrije trap gegeven aan ZM en ook deze  verdween in het Terneuzense doel. De oorzaak was dat er slecht gedekt werd bij die vrije trap.

En werd het dus 2-0..

Het rendement van de ZM spelers was hoog, 2 kansen en dus 2 doelpunten. Veel viel er verder niet van te vertellen, het was droevig.  Hadden ze misschien gisteren naar Nederland-Ecuador gekeken?

Het getoonde spel leek wel op elkaar.

Rust.

Twee wissels aan Boys kant, Randy en Noah naar de kant en Dylan en Louis er in.

Maar ook dit mocht niet baten, het bleef bedroevend voetbal. Acht a negen corners verder voor de  Boys en nog geen doelpunten.

Het voetbal speelde zich voornamelijk op de helft van Zeelandia maar er werden geen kansen benut.

Tsja, dan doet ZM het maar. Een corner voor Zeelandia-M en deze  werd met een lob over keeper Lucas binnen gekopt. 3-0 en dit bleek de nekslag voor de Boys.

Het liep van geen meter en de trainers hebben wat te doen komende week. Al met al terecht verloren.