4532ET
TERNEUZEN
tel. 0115-648777

Terneuzen, 26 februari 2023, kort verslag van onze speciale reporter (@Marcsku)

Op het hoofdveld van Boysonello bakte onze Boys 2 er helemaal niets van. Daar waar passie en strijd verwacht werd in de Zeeuwse derby in de reserve hoofdklasse werd het zeker van de kant van de Boys een inspiratieloze pot voetbal. Arnemuiden was misschien voetballend niet eens zoveel beter maar zij maakten op basis van hun wilskracht, en misschien wat kwaliteitsimpulsen vanuit hun eerste elftal, wel het meeste aanspraak op de overwinning. De winst na hun doelpunt in de 56e minuut was dan ook volkomen verdiend.

Voor de rust speelden wij letterlijk geen kans bij elkaar. Natuurlijk kan ik de weekendjes weg, griep en juist geen versterking vanuit het vlaggenschip als excuses aanvoeren maar dat zou te makkelijk zijn. Het is overigens wel goed om, als we op dit niveau willen blijven spelen, er als club aandacht voor te hebben, maar dat geheel terzijde. Arnemuiden creëerde twee echte kansen en één hele echte kans maar na 45 minuten stond het 0-0.

Ook de thee deed geen wonderen. De supporters hielden de tijd op het scorebord bij in de hoop dat het snel afgelopen zou zijn. Maar in de 56e minuut was het raak. Een bal viel over de verdediging van Boys 2 en een aanvaller van de bezoekers schoot de bal goed binnen.

In de eindfase gingen we toch nog wat gas geven en uit de twee kansen die er kwamen had het zomaar ook nog gelijk kunnen worden, maar één inzet van Sean werd op de lijn gekeerd en zijn andere inzet ging net voorlangs.

Volgende week dan maar weer beter. Alhoewel, dan komt lijstaanvoerder en titelkandidaat LRC op bezoek. Dan hebben we die in elk geval twee keer gehad……

TB2 : Dominique, Niels, Rutger, Sander vd H., Sander O., Stan (’76 Sean), Thomas, Bart H., Björn, Semih (’80 Delano), Thiemo