Kantine registratie COVID-19

Wedstrijd-kantine registratie juni 2021

blijft geldig tot zaterdag, 26 juni 2021.om 18:00

Registratie wedstrijd-kantine bezoek ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting.

Ik verklaar hierbij dat het antwoord op onderstaande vragen bij het bezoek van de wedstrijd 'nee' is. Mocht ik één van de vragen alsnog met 'ja' moeten beantwoorden, dan bezoek ik de wedstrijd alsnog niet.

- Geldt voor u momenteel een verdenking van longontsteking of coronavirusinfectie (COVID-19) of heeft u deze diagnose gekregen?
- Bent u de afgelopen twee weken in contact geweest met iemand die besmet is met het COVID-19 (corona) virus of verdacht is van besmetting?
- Heeft u in de afgelopen 24 uur voor de wedstrijd een van de volgende symptomen gehad: verhoging/koorts, hoesten, loopneus, keelpijn, kortademigheid?
- Bent u 14 dagen voor de wedstrijd in een gebied met een rood of oranje reisadvies geweest?

Daarnaast verklaar ik mij aan de huisregels en afspraken te houden:

- Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken;
- Ben je 18 jaar of ouder: houd 1,5 meter afstand van elkaar op het gehele sportcomplex;

(hhmm uur)

Na afloop van de training / wedstrijd moeten sporters en begeleiders zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaat. Zij blijven dus ook niet kijken naar een andere training/wedstrijd na afloop omdat zij dan worden gezien als toeschouwers.

* = verplicht