Home - Terneuzense Boys

Sponsors

Home

Welkom op de voetbalsite van v.v. Terneuzense Boys
Terneuzen:

link programma &  uitslagen

Brielle.PNG

Jubileum.jpg

Link Activiteiten kalender / agenda

https://www.vvterneuzenseboys.nl/1/2041/kunstgras-brochure/


KIES VANDAAG NOG UW FAVORIETE PLEK OP HET VELD!!!!  
adoptieplanv13_6okt.JPG
Laatste aanpassing adoptie veld 6 oktober 10 uur

opwegnaarrookvrij.png


Laatste update: 2 december 1730 uur

DE JUKEBOX: Carlens Arcus (Vitesse)

Vandaag om 17:00  Daar is ie weer! De Jukebox is van zolder gehaald en ELF Voetbal gaat weer in gesprek met spelers over hun favoriete muziek. Deze keer stelt Vitessenaar Carlens Arcus zijn top vijf nummers samen. meer »


Wie is het nieuwe zeventienjarige talent van SL Benfica: Gianluca Prestianni?

Vandaag om 15:27  Roger Schmidt heeft met zijn SL Benfica de eerste speler voor komende winter binnen. De oud-trainer van PSV mag de komende transferperiode pronken met zijn nieuwste aanwinst, de Argentijn Gianluca Prestianni. Het zeventienjarige talent van Vélez Sarsfield wordt hiermee de 26ste Argentijn in dienst van de Portugese recordkampioen. Wie is Prestianni? ELF Voetbal zocht het uit. meer »


Sari van Veenendaal: ?Gewonnen EK van 2017 heeft nog steeds grote impact op Nederlands vrouwenvoetbal?

Vandaag om 9:00  Breaking New Ground. Zo luidt de titel van het Bid voor het WK Vrouwen 2027, dat de KNVB samen met de voetbalbonden van Duitsland en België vorige week vrijdag bij de FIFA indiende. Oud-keepster van de OranjeLeeuwinnen Sari van Veenendaal is een belangrijke schakel als het gaat om het vrouwenvoetbal in Nederland. Het gewonnen EK was voor Van Veenendaal de grondlegger voor de opkomst van het vrouwenvoetbal in Nederland en dé reden dat de KNVB het WK Vrouwen 2027 naar Nederland wil halen. “Ik weet wat 2017 heeft losgemaakt. Niet alleen op sportief gebied, maar ook op alles daaromheen.”   meer »


VACATURE: Marketing/communicatie stagiair gezocht voor ELF Voetbal en PANNA! Magazine

Gisteren om 14:01  Ben jij een marketingspecialist in de dop en wil je deze skills combineren met je grote passie voor voetbal? Dat kan! Voor de magazines ELF Voetbal en PANNA! Magazine zijn we op zoek naar een enthousiaste marketing stagiair(e). meer »


Hoe doen de zomeraankopen van Feyenoord het tot nu toe?

5 december 2023 12:15  Feyenoord kreeg de afgelopen week harde klappen te verduren. De Rotterdammers werden uitgeschakeld in de Champions League en vervolgens ook nog door PSV op tien punten gezet in de Eredivisie. En dat terwijl Feyenoord volgens veel mensen de beste selectie van de Nederlandse competitie heeft. Wat opvalt, is dat relatief weinig zomeraankopen een basisplaats hebben afgedwongen onder Arne Slot. ELF richt de blik op die zomerse aanwinsten: hoe doen zij het tot nu toe? meer »


Kane en Pellegrino eerste koplopers ESM Gouden Schoen-klassement, Gimenez en Pavlidis in top 10

5 december 2023 9:00  Traditioneel verschijnt in de eerste week van december het eerste klassement van het nieuwe seizoen van de ESM Gouden Schoen. De ranglijst van de Europees topscorer van het seizoen. Wie stapt er in de schoenen van Erling Haaland, de winnaar van 2022/23? De eerste koplopers zijn Harry Kane en Amahl Pellegrino. De twee topscorers van de Eredivisie zien hun naam terug in de top tien. meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!