Welkom op de voetbalsite van v.v. Terneuzense Boys

training.jpg

opwegnaarrookvrij.png

Laatste update:  24 september 0900 uur

Kai Koreniuk over ex-teamgenoot Zlatan Ibrahimovic: "Af en toe was hij echt gemeen"

Vandaag om 12:00  Vanaf vrijdag 30 oktober 2022 ligt ELF nummer 10 overal in de winkel. In de rubriek: 'Mijn tijd met...' spraken we Kai Koreniuk. Hij speelde bij Los Angeles Galaxy samen met niemand minder dan Zlatan Ibrahimovic. Hij blikt terug op onder meer de trainingen samen, de laksheid van de spits én natuurlijk het succes in de MLS. "De MLS was een speeltuin voor Zlatan" meer »

Nick Wolters op zijn plek in Zweden: "Ik dacht f*ck it, ik doe het!"

Vandaag om 11:00  Nick Wolters (29) vertrok na een tegenvallende periode bij FC Dordrecht in 2018 naar Zweden. In het Scandinavische land bloeide de Limburger helemaal op. Op zijn vrije dag vertelt de doelman van AFC Eskilstuna, uitkomend op het tweede niveau van het land, aan de telefoon over lange ballen en kamperen in het bos. meer »

AZ-talent Maxim Dekker zit vol ambitie: ?Ik werk hard om een basisplaats te veroveren?

Vandaag om 9:00  We hadden al Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij. Maar kijk straks niet vreemd op als Maxim Dekker (18) zichzelf aan dat rijtje toevoegt. De talentvolle verdediger van AZ behoort wekelijks tot de wedstrijdselectie en maakte zelfs al zijn debuut in het eerste elftal van de club uit Alkmaar. meer »

De onrustige tijd van Mohamed Ihattaren bij Ajax

Gisteren om 12:00  Toen Ajax zich een dik half jaar geleden verzekerde van de diensten van Mohamed Ihattaren waren de fans van de Amsterdammers erg blij en tegelijkertijd benieuwd of hij zijn pure klasse ook in de hoofdstad kon laten zien. Dat deed hij bij vlagen, maar veel vaker kwam hij negatief in de aandacht.  meer »

Samenvatting Engeland - Duitsland (3-3)