Sponsors

Home

Interview Riechedly Bazoer: "Ik praat veel over mijn mindset met een mental coach"

Vandaag om 10:00  Hij was afgelopen seizoen een van de meest besproken spelers in de Eredivisie: Riechedly Bazoer. Er was bewondering voor zijn rol als de dynamische libero bij Vitesse, maar ook de nodige verbazing over weer een disciplinaire schorsing. Op en naast het veld lijkt Bazoer ongrijpbaar. Lijkt. "Mijn neefje houdt mij een spiegel voor." meer »


Het extra dikke PANNA! Vakantie Doeboek is uit!

Vandaag om 9:00  Het weer wordt weer beter, de zon breekt steeds vaker door, de temperatuur stijgt en de zomervakantie komt steeds dichterbij. Een mooi moment om het PANNA! Vakantie Doeboek binnen te halen. Hij is nu uit! Boordevol interviews, Face Apps, puzzels, strips, kleurplaten en nog veel meer. Waar wacht je op! meer »


Dumfries, Calhanoglu en meer: de tops en flops van de EK-groepsfase

Gisteren om 17:00  De eerste rustdag van het EK is een feit. Hoog tijd om de balans op te maken. Enkele spelers stegen tot dusver boven zichzelf uit, terwijl anderen het volledig lieten afweten. De volgende EK-gangers kunnen terugkijken op een geslaagde, of juist mislukte groepsfase.  meer »


Voor deze Tsjechische sterkhouders moet Oranje waken

Gisteren om 15:35  Het rekenwerk is achter de rug. Het Nederlands elftal is na de groepsfase van het EK gekoppeld aan Tsjechië. De tegenstander in de achtste finale beschikt in elke linie over uitstekende spelers. Deze Tsjechen moeten de underdog richting de kwartfinale helpen. meer »


Samenvatting Portugal - Frankrijk (2-2)

Gisteren om 7:00  Frankrijk heeft zich als groepshoofd geplaatst voor de achtste finales van het EK. Op een knotsgekke voetbalavond hadden Les Bleus genoeg aan een 2-2 gelijkspel tegen Portugal. Bekijk hier de hoogtepunten van de strijd in Poule F. meer »


EK 2021: de jongste spelers tot dusver

23 juni 2021 15:00  De groepsfase nadert zijn einde. Voor het eerst in de geschiedenis van het EK kwam een zeventienjarige binnen de lijnen. Twee zelfs. Toptalent Jude Bellingham werd op 13 juni tegen Kroatië de jongste speler ooit op een EK. Zes dagen later werd zijn record alweer verbroken. Maar wie zijn de vijf jongste spelers die tot dusver speelminuten kregen? meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!