Welkom op de voetbalsite van v.v. Terneuzense Boys

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET CORONAVIRUS EN VOETBAL

opwegnaarrookvrij.png

Laatste update:  16 oktober 1400 uur

Samenvatting sc Heerenveen - Ajax (0-2)

Gisteren om 23:46  Ajax heeft het moeilijke uitduel met sc Heerenveen in winst om weten te zetten. De Amsterdammers speelden een goede eerste helft en wisten uiteindelijk met 0-2 te winnen door doelpunten van Sébastien Haller en David Neres. Bekijk de samenvatting van het duel hieronder.  meer »

De laatste keer dat PEC Zwolle op bezoek bij PSV wist te winnen

Gisteren om 17:50  Zaterdag neemt met PSV - PEC Zwolle David het tegen Goliath op. Eén van de topfavorieten voor de landstitel neemt het dan immers op tegen de hekkensluiter. In 2013 bewees PEC dat David ook in het voetbal Goliath kan verslaan. Ook toen was Art Langeler overigens de trainer van de gasten.  meer »

Deze wedstrijden mag je dit weekend echt niet missen

Gisteren om 14:58  Het is weer weekend en dat betekent dat er flink wat mooie affiches op het programma staan in de buitenlandse topcompetities. De voetballiefhebber mag zich op gaan maken voor een heerlijk weekend, want er komen flink wat topwedstrijden aan. meer »

Vicente Besuijen: "Wij willen met deze jongens geschiedenis schrijven"

15 oktober 2021 18:00  Tot tweemaal toe behoorde Vicente Besuijen tot de voorselectie van Jong Oranje. In beide gevallen viel hij op het laatste moment af. De Haagse aanhang is daar niet echt rouwig om, want dan komt de twintigjarige aanvaller van ADO Den Haag in ieder geval voor de financieel geplaagde ploeg uit in de Keuken Kampioen Divisie. meer »

Interview Julian Rijkhoff: "Tot interesse van Dortmund had ik ambitie om in eerste van Ajax te komen"

15 oktober 2021 14:00  Dinsdag speelt Ajax in de Champions League thuis tegen Borussia Dortmund. Eerder op de dag staat dezelfde confrontatie op het programma in de UEFA Youth League. Met Julian Rijkhoff in het shirt van de Duitse topclub. Waar de zestienjarige aanvaller jarenlang droomde van een toekomst in de Johan Cruijff ArenA, staat hij nu te trappelen om te vlammen voor Die Gelbe Wand. "Het zou heel tof zijn om samen te spelen met Erling Haaland en Donyell Malen." meer »

Interview Marcus Pedersen, Feyenoord-back: "Mijn vader wilde graag dat ik hem als ski�r zou opvolgen"

15 oktober 2021 12:00  Vader Rudolf stimuleerde hem om professioneel skiër te worden. Marcus Holmgren Pedersen (21) droomde als kind juist van een carrière als profvoetballer. Een droom die hij heeft waargemaakt. In het shirt van Feyenoord stoomt de Noorse international graag over de rechterflank mee naar voren. "Toen mijn moeder zag hoe goed alles hier geregeld is, kon ze weer rustig slapen." meer »