Welkom op de voetbalsite van v.v. Terneuzense Boys

Vrijdag 10 mei
Receptie
Zaterdag 11 mei
Springkussens, penaltybokaal, G-voetbal, Jeugd VVTB - JVOZ, Reunie Dames, All Stars en Feestavond

link programma &  uitslagen

Alle informatie over het toernooi dat wij organiseren in 2024,
klik hier voor onze speciale Facebook pagina
Kelderklasse 7 tegen 7
kelder.jpg
Link Activiteiten kalender / agenda

opwegnaarrookvrij.png

Laatste update: 16 mei  1700 uur

Hoe de wederopstanding van FC Utrecht onder Ron Jans vorm kreeg

Vandaag om 14:00  22 oktober 2023, de dag van FC Utrecht - Ajax. Altijd speciaal, maar deze editie nog net iets specialer. FC Utrecht stond laatste, maar bij een eventuele overwinning zou het aartsrivaal Ajax toch kunnen passeren op de ranglijst. Er werd gewonnen, de eindstand was 4-3. Het bleek het begin van een ongekende opmars onder de nieuwe trainer Ron Jans. Hij had wat aanpassingstijd nodig, maar verloor, na die bewuste wedstrijd in oktober, zestien wedstrijden op rij geen enkele keer. Zondag kan de beloning volgen in de finale van de play-offs. meer »

Met deze selectie krijgt Arne Slot te maken bij Liverpool

Vandaag om 12:00  Het hing al even in de lucht en werd deze week eindelijk officieel: Arne Slot is per 1 juni de nieuwe hoofdtrainer van Liverpool. Na drie succesjaren bij Feyenoord mag Arne uit Bergentheim het neer gaan zetten bij een van 's werelds grootste clubs. Over precies een week gaat zijn diensttermijn in. Vanaf dan mag hij gaan bouwen aan zijn Liverpool.  meer »

Van de KKD tot de Eredivisie: Ibiza als paradijs voor vierende profs

Vandaag om 11:00  De Instagramprofielen van de normaal toch wat schichtige profs, barstte afgelopen week uit hun voegen. Eindelijk eens wat privébeelden van wat ze in hun dagelijks leven meemaken. Alhoewel, ze schetsten niet bepaald een beeld van hun alledaagse bezigheden. Wel hadden alle foto's en video's nogal veel overeenkomende elementen: het zonnetje op de achtergrond, een drankje in de hand, een zonnebrilletje door het haar en dat alles het liefst op een aardig bootje. Niet de Euroborg of het Phillips Stadion, maar Ibiza was de afgelopen weken het decor om uit te blinken. meer »

"Francesco Farioli is de juiste trainer voor Ajax, voetbal is voor hem een vorm van zelfexpressie"

Gisteren om 14:00  "Positief voetbal, vertrouwen in jonge spelers, geen aarzeling om jonge spelers of jeugdspelers te laten spelen. Hij is de juiste trainer voor Ajax nu." In Turkije zijn de geluiden rond de benoeming van Francesco Farioli als nieuwe trainer van de Amsterdamse club louter enthousiast. "Ajax en haar supporters zullen van hem gaan houden." meer »

Avonturier Andr� Krul verzorgt nieuw Afrikaans avondje in de polder

Gisteren om 12:00  Het Afrikaanse avondje in de polder is terug! Doelman André Krul zette in januari weer voet op Nederlandse bodem na wederom vele opmerkelijke avonturen in Afrika te hebben beleefd. Deze keer in Tanzania en DR Congo. Op 14 juni geeft hij daarover een presentatie. Plaats van behandeling is opnieuw het clubhuis van SV Graftdijk. meer »

Harry Goudsblom, alias de Tietenman: "Dan knijpt zo?n steward een paar keer in mijn bh en is het goed"

Gisteren om 10:00  Harry Goudsblom. Die naam zal niet bij elke Oranje-supporter een belletje doen rinkelen. Voeg de bijnaam 'de Tietenman' toe en de herkenning is daar. De 62-jarige Alkmaarder bezocht al meer dan driehonderd wedstrijden van Oranje. De laatste 28 jaar met de twee herkenbare bulten onder zijn shirt. Ook in Duitsland is hij weer van de partij. "De Europese titel? Daar heb ik alle fiducie in. Het finaleweekend is al geboekt." meer »