VRIENDEN VAN DE BOYS BORD

24 oktober 2019 19:00

Wat is het eigenlijk?
Het bord ‘Vrienden van de Boys’ wordt gebruikt om materialen en/of andere benodigdheden aan te schaffen voor de vereniging.

Dit gebeurt door middel van een bijdrage te vragen van €50 aan sponsoren, vrienden, collega’s, etc. Ook met het gehele team kan natuurlijk! Als de bijdrage is voldaan krijgt u een eigen naamplaatje met de gewenste naam erop. Deze komt te hangen op het grote bord in de kantine.

De laatste jaren is door gebrek aan mankracht het project stil komen te liggen. De supportersvereniging ziet de mogelijkheid om deze taak op zich te nemen en er nieuw leven in te blazen. Mede dankzij u kunnen we zorgen voor nieuwe mooie dingen voor onze vereniging!

Wat is het doel?

Restylen en vernieuwen van de kantine is het doel waar dit jaar het geld naar toe gaat. De kantine is al jaren hetzelfde en mag een kleine metamorfose krijgen. Geen bruin café, wel wat sportiever, maar vooral ook uitnodigend.
In de voorgaande jaren heeft de bijdrage gezorgd voor:

2012/2013: bijdrage aanschaf nieuw scorebord

2013/2014: aanschaf 2 seniorendoelen

2014/2015: wasmachine en droger

2015/2016: vervanging computers

2016/2017: schrobmachine

Inschrijven kan door middel van het inschrijfformulier.
Dit kan zowel digitaal als schriftelijk.

Na inschrijving neemt de supportersvereniging contact met u op over de verdere afhandeling.

Schriftelijke inschrijvingen kunnen worden ingeleverd bij Ludwig de Bruijne of Robbin v/d Kieboom. Digitale inschrijvingen mogen verstuurd worden naar: supportersvereniging@vvterneuzenseboys.nl

Namens de vereniging willen wij u enorm bedanken voor uw bijdrage!