Stichting Sponsoring - Terneuzense Boys

Sponsors

Stichting Sponsoring


Beste relatie,

 

Hierbij treft u een brochure met mogelijkheden voor sponsoring van vv Terneuzense Boys aan.

De vereniging heeft de ambitie een onderscheidende voetbalclub in Zeeuws Vlaanderen te zijn. Op het veld, maar ook daar buiten. Een club die een gezellige en sportieve sfeer kent, waar de (jeugd)leden, (groot)ouders en supporters zich thuis voelen. Een vereniging die zich bewust is van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Om dit te kunnen realiseren staan de kernwaarden: sportiviteit, respect, betrokkenheid, samenhorigheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.Vanuit die betrokkenheid en verantwoordelijkheid worden de leden en de ouders vanzelfsprekend enthousiast gemaakt om zich op welke wijze dan ook in te zetten voor de club.Voor het vele werk dat verricht dient te worden kunnen wij rekenen op een grote groep vrijwilligers. Tevens steunt een trouwe groep supporters de club.

De Terneuzense Boys  is een ambitieuze voetbalvereniging en wil graag verder groeien. Om deze groei te kunnen bereiken zijn wij op zoek naar sponsoren die zich kunnen identificeren met deze ambitie, groei en professionalisering. Wij zouden het fijn vinden om ook u en uw bedrijf tot onze businessclub te mogen rekenen.

In de brochure treft u een scala aan sponsormogelijkheden. Mocht u een geschikt sponsorpakket hebben gevonden, neemt u dan contact op met één van de leden van de sponsorcommissie om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Ook verwelkomen wij u uiteraard graag op ons sportcomplex.

Met sportieve groet,

Stichting Sponsoring

vv Terneuzense Boys

 

 
Voorzitter Peter Engelbrecht
06-51214637
sponsor@vvterneuzenseboys.nl
Penningmeester
Peter van de Hooft

sponsor@vvterneuzenseboys.nl
Lid Bram Rijnberg
06-22 418 086
Lid Frank Verhelst
06-23094424
sponsor@vvterneuzenseboys.nl
Lid Ronald Vaal
06 - 12662260
sponsor@vvterneuzenseboys.nl

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!