COVID-19 Huisregels

Bar / Keuken
Referenties

Zie referenties

Overzicht 'Spelregels voor sporten tijdens corona'

Een beschrijving van de maatregelen staat op de website van de Rijksoverheid.

Algemene regels vv Terneuzense Boys

• Vanaf 28 november 06.00 uur is amateursport (wedstrijden en trainingen) tussen 17.00 en 05.00 uur niet meer toegestaan. Dit betekent dat het NIET toegestaan is het Zuidersportpark te betreden na 17 uur. Uiterlijk om 17 uur hek dicht
  • Kleedkamers zijn gesloten.
  • Publiek (ook sponsoren) is niet toegestaan het sportcomplex te betreden.
  • Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, vrijwilligers en strikt noodzakelijk rijouders.
  • Wij verzoeken iedereen zoveel mogelijk de adviezen van het kabinet op te volgen, d.w.z. blijf thuis met klachten en laat je testen, probeer ook rondom het veld én in de kantine afstand te houden.
  • Kantine en sponsorhome blijven voor onbepaalde tijd gesloten
  • Om toegang te verkrijgen tot de kleedlokalen is vanaf 18 jaar een CTB met QR-code of een recent negatief bewijs van Testen voor Toegang én een iD-bewijs verplicht. Ook voor de bezoekende teams.
  • Een en ander onder het voorbehoud van nieuwe overheidsmaatregelen.

Regels kantine en terras

• De sportkantine is op zaterdag en door de week gesloten
  • In de kantine is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
  • Vaste zitplaatsen zijn verplicht in de kantine.
  • Op zaterdag blijft de deur van de kantine naar het terras gesloten, in- en uitgang uitsluitend aan de zijde van het secretariaat.
  • Regels voor kantine en terras worden middels beschikbare symbolen van het NOC*NSF zoveel mogelijk kenbaar gemaakt.
  • Ontsmet je handen bij de alcohol dispenser die bij de ingang / uitgang van de kantine staat.
  • Gooi zelf je lege plasticflesjes of bekertjes in de afvalbakken binnen en/of buiten
  • Betaal contactloos met pin.
  • Max 2 persoon tegelijk in heren wc.
  • Max 2 persoon tegelijk in dames wc.
  • Volg de aanwijzingen van de medewerker(ster)s in de kantine

Regels voor de wedstrijden en vervoer naar wedstrijden

• Aanwezigheid van ouders / begeleiders beperkt tot het noodzakelijke om spelers op wedstrijdlocatie te krijgen.
  • Het dragen van een mondkapje kan in onderling overleg.

Regels voor trainingen

• Geen ouders / verzorgers op de accommodatie, maar afzetten bij het hek en ophalen bij het hek.
  • Kleedkamers en douches zijn gesloten.
  • Betreden van complex via de GROTE POORT (kleine poort nabij kassa gesloten houden)
  • Na afloop trainingen verlaten de spelers na het douchen direct de sportlocatie.
  • Vanaf spelers onder 8 (JO8) geen ouders / verzorgers op de accommodatie, maar afzetten bij het hek en ophalen bij het hek.
  • Voor spelers JO6 / JO7 alleen ouder / verzorger toegestaan als extra begeleiding / ondersteuning voor de trainer.
  • Geen spelers in ballenhok en hou als leider / trainer de 1.5m in acht bij pakken trainingsmateriaal
  • Hou je aan de trainingstijden zodat spelers niet te vroeg aanwezig zijn (10 minuten voor aanvang)
  • Zie indeling trainingsveld.

Aanrij route parkeerplaats KISS & RIDE
loop route trainingen en vertrek trainingen

Training Trainingsveld + VELD 4

parkeerplaats_richtingvtraining.png
Op en rondom het veld

• Er mag geen publiek bij sportwedstrijden en trainingen.
  • Wij verzoeken iedereen zoveel mogelijk de adviezen van het kabinet op te volgen, d.w.z. blijf thuis met klachten en laat je testen, probeer ook rondom het veld afstand te houden.
  • Kleedkamers en douches zijn beschikbaar.
  • Betreden VELDEN via achterzijde kleedkamers richting VELD3 / richting trainingsveld
  • Geen spelers in ballenhok en hou als leider / trainer de voldoende afstand in acht bij pakken trainingsmateriaal
  • Hou je aan de trainings / wedstrijdtijden zodat spelers niet te vroeg aanwezig zijn (10 minuten voor aanvang)
  • Zie indeling trainingsveld.

Bestuurskamer / wedstrijdsecretariaat

• Bestuurskamer / wedstrijdsecretariaat enkel betreden indien dit noodzakelijk is.
  • Op zaterdag niet toegestaan dat team (begeleiding) wedstrijdshirt pakken.
  • Wedstrijdsecretariaat: hou rekening met aantal aanwezigen en hou voldoende afstand.

Bar / Keuken

• Bar en keuken alleen betreden door de bevoegde vrijwilligers.
  • Bij het betreden van de keukenruimte graag eerst goed handen wassen met zeep.