COVID-19 Huisregels

Bar / Keuken

Referenties

Zie referenties

Overzicht 'Spelregels voor sporten tijdens corona'

Een beschrijving van de maatregelen staat op de website van de Rijksoverheid

Algemene regels vv Terneuzense Boys

• Bij bezoek aan accommodatie vv Terneuzense Boys kan er voor een gezondheidscheck een aantal vragen worden gesteld over uw gezondheid of die van uw kinderen.
  • Vanaf zaterdag 26 juni
  • Amateurwedstrijden zijn vanaf 26 juni voor iedereen weer toegestaan. Ook met publiek, zij moeten wel anderhalve meter afstand van elkaar houden.
  • Kleedkamers en douches zijn beschikbaar voor KNVB RegioCup wedstrijden.
  • De mondkapjesplicht vervalt grotendeels. Waar de anderhalve meter echt niet kan worden gehandhaafd blijft de mondkapjesplicht gelden.

Regels kantine en terras

• Vanaf zaterdag 26 juni
  • De sportkantine is open!
  • Regels voor kantine en terras worden middels beschikbare symbolen van het NOC*NSF zoveel mogelijk kenbaar gemaakt.
  • Ontsmet je handen bij de alcohol dispenser die bij de ingang / uitgang van de kantine staat.
  • Kantine In- en uitgang zijn middels symbolen en markeringen aangegeven waarbij de
  • looplijnen er o.a. voor zorgen dat er éénrichtingsverkeer is in de kantine om de 1,5 meter afstand te waarborgen.
  • Gooi zelf je lege plasticflesjes of bekertjes in de afvalbakken binnen en/of buiten
  • Betaal contactloos met pin.
  • Max 2 persoon tegelijk in heren wc.
  • Max 2 persoon tegelijk in dames wc.
  • Volg de aanwijzingen van de medewerker(ster)s in de kantine

Looplijnen naar kantine en kleekamers

• kantine_kleedkamers_looprichting.png

Regels voor de wedstrijden en vervoer naar wedstrijden

Op en rondom het veld

• Indien mogelijk parkeren met tussenruimte van 1 plek
  • Trainingen jeugdteams of onderlinge wedstrijd eigen vereniging tm JO17 zijn toegestaan.
  • Kleedkamers en douches zijn beschikbaar voor KNVB RegioCup wedstrijden.
  • Betreden VELDEN via achterzijde kleedkamers richting VELD3 / richting trainingsveld
  • Afloop trainingen VERTREK via voorzijde VELD 2 / VELD 1 naar de uitgang / voorzijde VELD 4
  • Geen spelers in ballenhok en hou als leider / trainer de 1.5m in acht bij pakken trainingsmateriaal
  • Hou je aan de trainingstijden zodat spelers niet te vroeg aanwezig zijn (10 minuten voor aanvang)
  • Na afloop trainingen verlaten de spelers direct de sportlocatie.
  • Zie indeling trainingsveld.

Aanrij route parkeerplaats KISS & RIDE. loop route trainingen en vertrek trainingen

Trainingen VELD 2 + 3

parkeerplaats_richting.png

Training Trainingsveld + VELD 4

parkeerplaats_richtingvtraining.png

Bestuurskamer / wedstrijdsecretariaat

• Bestuurskamer / wedstrijdsecretariaat enkel betreden indien dit noodzakelijk is.
  • Op zaterdag niet toegestaan dat team (begeleiding) wedstrijdshirt pakken.
  • Wedstrijdsecretariaat: niet meer dan 4 personen
  • Sponsorhome: niet meer dan 10 personen, waar stoelen voor staan, aan de bestuur tafel plaatsnemen i.v.m. 1,5 meter afstand richtlijnen.
  • Supportershome: niet meer dan 10 personen.

Bar / Keuken

• Bar en keuken alleen betreden door de bevoegde vrijwilligers.
  • Bij het betreden van de keukenruimte graag eerst goed handen wassen met zeep.
  • Het afhaalloket van de keuken is voorzien van een spatscherm.