Sponsornieuws - Terneuzense Boys

Sponsors

Sponsornieuws

Gesponsorde kleding en organisatie sponsorcommissie

9 september 13:00  Het bestuur van de vereniging en sponsorcommissie hechten veel waarde aan een uniforme kledinglijn vanwege de herkenbaarheid en uitstraling van onze leden. Om tot een snellere en betere afhandeling te komen van het aanvragen van offertes en het behandelen van bestellingen wordt de organisatie mbt kleding per heden als volgt aangepast:meer »

988x gelezen

ACTIESET Clubkleding

8 september 16:00  Graag wijzen wij ieder op deze mooie aanbieding in onze webshop. Het nieuwe seizoen is weer begonnen en wellicht past daar een nieuw trainingsoutfit bij! Prijs va 37,99. meer »

1234x gelezen

Sponsor vd maand Oktober ACTIE

17 oktober 18:15  Klik op 'meer' voor deze actie bij STUDIO BLIQUE!meer »

226x gelezen

JAKO KLEDINGLIJN

11 september 20:00  Het bestuur van de vereniging en sponsorcommissie hechten veel waarde aan een uniforme kledinglijn vanwege de herkenbaarheid en uitstraling van onze leden. Deze uniforme kledinglijn in onze clubkleuren is voorzien van het Boys logo en standaard lettertype. In overleg met onze leverancier JAKO is een kledinglijn vastgesteld, die o.a. wedstrijdtenues, trainingspakken, trainingssets en tassen omvat. meer »

1459x gelezen

Dankbrief aan de sponsoren

19 juli 10:00  Onlangs hebben wij het volgende bericht verstuurd naar de sponsoren waarbij wij terugkijken naar het afgelopen voetbalseizoen en tevens vooruitkijken naar het nieuwe voetbalseizoen. Ook willen wij de sponsoren informeren hoe wij er als club voorstaan en wat wij willen zijn samen met de sponsoren. meer »

380x gelezen

Sponsor van de maand mei is E.T.B. Verlinde

1 mei 9:00  De sponsor van de maand mei is E.T.B Verlinde. Al velen jaren is E.T.B Verlinde een trouwe sponsor van VV Terneuzense Boys. Daar zijn wij de familie Verlinde zeer dankbaar voor! Graag willen wij ook iets terug doen namens de club en leden. meer »

769x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!