Sponsornieuws

Jubileumgids 75 jarig bestaan beschikbaar

11 mei 8:45  Tijdens de receptie op 10 mei is het eerste exemplaar van de jubileumgids ter ere van ons 75 jarig bestaan overhandigd aan wethouder Sport van de gemeente Terneuzen dhr. Laszlo van de Voorde.meer »

383x gelezen

NIEUWE WEDSTRIJDTENUES VOOR DE JO8/1, JO9/4, EN JO11/2, DOOR DE FIRMA WILHELMSEN TERNEUZEN!!

3 februari 22:00  Op zaterdag 3 februari 2024 gingen 3 teams van de Boys, te weten JO8/1, JO9/4, en JO11/2 op de foto in een geheel nieuwe wedstrijdoutfit, gesponsord door de havenfirma Wilhelmsen uit Terneuzen.meer »

96x gelezen

Nieuwe wedstrijdtenues voor de JO11-1 door Mooi Met Staal, Makelaars en hypotheekadviseurs Vermeulen en Otim Projecten

29 januari 18:00  Barry Du Puy van Mooi Met Staal, Ingmar Vermeulen van Makelaars en hypotheekadviseurs Vermeulen en Olaf Timmer van Otim Projecten hebben de JO11-1 van mooie nieuwe Patrick wedstrijdshirts voorzien.meer »

170x gelezen

Nieuwe wedstrijdtenue van VV Terneuzense boys overgedragen

19 november 20:30  Op 18 november is het nieuwe VV Terneuzense Boys wedstrijdtenue onthuld. Het 1e elftal heeft tijdens de competitiewedstrijd tegen BVCB het nieuwe tenue voor het eerst gedragen. meer »

987x gelezen

ONTHULLING NIEUWE WEDSTRIJDTENUE VV TERNEUZENSE BOYS

18 november 9:45  Eind juni konden we fantastisch nieuws delen. We hebben toen onze nieuwe samenwerking met kledingpartner Patrick aangekondigd. Samen hebben we afgesproken te streven naar succes, zowel op als naast het veld, met professionele outfits die perfect passen bij onze club. Het betekent onder andere dat alle teams een nieuw wedstrijdtenue zullen gaan krijgen. Vandaag 18 november zullen we het nieuwe VV Terneuzense Boys wedstrijdtenue gaan onthullen. Het eerste elftal zal tijdens de wedstrijd het nieuwe tenue voor het eerst gaan dragen. We willen dit natuurlijk vieren samen met alle leden, sponsoren voor, tijdens en na de wedstrijd.

69x gelezen

Fantastisch nieuws voor VV Terneuzense Boys!

29 juni 21:00  We hebben fantastisch nieuws om met jullie te delen. We zijn verheugd om onze nieuwe samenwerking met kledingpartner Patrick aan te kondigen. Samen zullen we streven naar succes, zowel op als naast het veld, met professionele outfits die perfect passen bij onze club. Als leden van VV Terneuzense Boys genieten jullie ook van exclusieve voordelen en kortingen. Binnenkort komt een nieuwe ledenwebshop beschikbaar. Volg de ontwikkeling via onze website in de komende tijd. Enthousiaste groet! Namens de sponsorcommissie en het bestuur van VV Terneuzense Boys

827x gelezen