4532ET
TERNEUZEN
tel. 0115-648777

Terneuzen, 3 oktober 2022, kort verslag van onze speciale reporter (@Marcsku)

Op Boysonello waren de bezoekers uit Dordrecht vandaag de betere ploeg. Onze Boys 2 (spelend in het klassieke zwart met goud afgezette AC Rijnberg tenue) kon in de 1e helft door hard te werken het kwaliteitsverschil nog wel verbloemen maar in de 2e helft gingen we in de aanvalsgolven toch ten onder: 1-3. Zeker geen drama, Oranje Wit is de kampioen van vorig jaar in deze klasse.

De eerste helft kenmerkte zich door veel middenveldspel. Ik kon 1x een kans voor Oranje Wit noteren (goede redding Jeffrey) en 1x een doelpoging voor onze Boys 2. Net nadat Gio geel pakte dook ineens Leander op in de 16. Hij zocht slim zijn tegenstander op en ging tegen het gras. De scheids vond dat onze spits gehaakt werd en  de bal ging op de stip. Koud kunstje voor Leo en de 1-0 stond op het scorebord.

In de rust viel Tarek in voor Sem. Tarek, die bij het halen van zijn spelregelbewijs toch alle vragen goed had, had binnen 40 seconden al geel te pakken. Of hij geleerd had dat two times yellow ook echt red zou zijn werd vandaag gelukkig niet getoetst. Oranje –Wit begon wat zorgvuldiger hun aanvalsopzet te doen en na 7 minuten ging na een lange bal over onze linkerflank een schot vanaf de zijkant mooi binnen: 1-1.

Onze Boys 2 probeerde er alles aan te doen om een punt in Terneuzen te houden maar in de 19e en 34e vielen nog twee tegendoelpunten, eindstand 1-3. Aanstaande zaterdag spelen we uit tegen LRC 2, één van de drie koplopers.

TB2 : Jeffrey, Delano (’73 Tim), Sander, Noah, Niels, Rutger (’73 Yannick), Thomas, Gio,  Bart H., Sem (’46 Tarek), Leander