4532ET
TERNEUZEN
tel. 0115-648777

Link fotoreportage Fons

Op deze druiligere dag was Walcheren onze tegenstander. De competitie ging de derde fase in.

Wedstrijd stond onder leiding van Robbin van de Kieboom en de trainers van de dag waren Fabian en Rick. Leander koos voor een weekendje weg boven zijn eigen team. (moest vermeld worden)

Al vlug in de eerste helft werd het 1-0. Een corner van Finn viel precies op het hoofd van Noah die perfect de bal inkopte. Niet lang hierna werd de bal wederom tegen het net geschoten en weer was het Noah. Na een schot van Dylan die gekeerd werd door de keeper gaf hij een voorzet richting Noah en die aarzelde niet om deze binnen te schieten. In de 18e minuut waren het weer de Boys die de 3-0 op het scorebord zette. Arman gaf een prima voorzet opNoah en deze had de bal maar voor het intikken (3-0)

De koek was nog niet op ook de 4-0 werd nog  voor de rust gescoord. Weer was het Arman die de bal voor schot en nu was het Dylan die de bal hoog in de touwen schoot, onhoudbaar voor de keeper.

Er werd al langs de kant gezegd dat het scorebord maar tot 9 ging.

Na de rust kwam Walcheren toch iets feller uit de kleedkamer dan onze Boys. De Boys combineerden niet meer zo als voor de rust en Walcheren zat er feller op. Of zou het aan het weer gelegen hebben, voor de rust wat miezerregen en na de rust was het droog. In ieder geval werden er geen kansen meer gecreëerd door de Boys en Walcheren kreeg nu toch wat kansen maar ook zij konden geen vuist maken tegen het goed verdedigende Boys. Al met al een heel goede eerste helft tegen een mindere tweede helft. Maar de punten blijven in Terneuzen.