Welkom op de voetbalsite van v.v. Terneuzense Boys

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET CORONAVIRUS EN VOETBAL

opwegnaarrookvrij.png

Laatste update:  16 oktober 1400 uur

WEDSTRIJDVERSLAG VAN DE WEDSTRIJD VV TERNEUZENSE BOYS – HEERJANSDAM ZATERDAG 16 OKTOBER 2021

Gisteren, 16 oktober 19:15  MATIGE WEDSTRIJD, WEINIG SPEKTAKEL, MAAR BOYS BLIJVEN 4DE IN DE STAND!!! meer »

Jammer - respect voor de vrijwilliger

Gisteren, 16 oktober 18:30  Helaas na afloop van de wedstrijd Terneuzense Boys - Heerjansdam hebben we veel afval aangetroffen op onze tribune. Op de tribune staan twee grote afvalbakken maar blijkbaar vind men het te veel moeite om daar het afval in te gooien. Dat is jammer. Het toont weinig respect aan de vrijwilligers die vele uurtje op en rondom de velden doorbrengen om alles tip top proberen te krijgen en te houden.meer »

Wedstrijdverslagen 16 oktober 2021

Gisteren, 16 oktober 13:00  Verslagen van de wedstrijden JO15-1 (met fotoreportage)meer »

HET IS BIJNA TIJD VOOR DE AJAX CLINIC BIJ VV TERNEUZENSE BOYS!

8 oktober 13:00  In de herfstvakantie kan jij op vrijdag 29 oktober een dag lang trainen een Ajax-speler bij VV Terneuzense Boys. Sta jij nog niet ingeschreven voor de Ajax Clinic? Doe dat dan snel want vol = vol! meer »

Indeling velden - kleedkamer vanaf maandag 4 oktober

4 oktober 13:00  Aanpassing per maandag 4 oktober. Zolang nog zomertijd (als het mogelijk is en uiterlijk tot 30 oktober) kunnen team JO8 / JO9 op dinsdag en donderdag gebruik maken van veld 2 (JO8) en veld 3 (JO9). Verder VELD 4 alleen te gebruiken volgens schema. Klik op meer .. meer »

Grote Club Actie Superlot 2021